Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor hogy van ez a...

Most akkor hogy van ez a köldök dolog? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Barátnőm azt mondta, hogy azért dudorodik kifelé sok gyereknek a köldöke, mert csúnyán csinálták meg. De hogy lehet ezt "megcsinálni"? Nem magától szárad le és esik le a csonk? Hogy van ez?
2011. júl. 13. 06:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
de igen magatol esik le. de attol is fugg hogy milyen lesz hogy elkotik vagy csipesszel szoritjak el.
2011. júl. 13. 06:30
 2/12 A kérdező kommentje:
és a csipesz miatt lesz kifelé dudorodó? Mert régebben mindenkinek lyuk volt ott, most a kisgyerekek 90%ánál van ott egy pukli. Az én lányomnak is, ezért kérdezem egyébként.
2011. júl. 13. 06:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is úgy hallottam, hogy a dokin múlik. Nálunk csipesszel volt elszorítva, és nagyon szép köldöke van a kislányomnak, nem kidudorodó.
2011. júl. 13. 07:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Ok, hogy a dokin múlik, de nem értem hogy mit tudnak csinálni vagy mit nem amitől ilyen.
2011. júl. 13. 07:09
 5/12 anonim ***** válasza:

Ugy olvastam h ahogy nő a gyerek,ugy alakul.

ismerőseimnem is van kifelé dudorodó,és a kisfiamnak szép lyuk mint az enyém...sztem olyasmi lesz mint a szülőké.

2011. júl. 13. 08:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, csak remélem hogy olyan lesz mint a szülőké :) Nekünk befelé lyukas :)
2011. júl. 13. 09:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Én nem értek hozzá, de a férjemnek és nekem is más a köldökünk pedig 6 év van közöttünk, az nem olyan nagy különbség, hogy sokat változott volna ez idő alatt a köldök kérdés. Ő az idősebb, neki is lyuk van, nekem viszont van benne kis dudorka, bár a szülés után megváltozott, most már nekem is lyuk, nem tudom miért. :)

Nálunk a picinek lyuk van, de eredetileg volt benne dudorka, de az vadhús kinövés volt. Neki csipesszel fogták le.

2011. júl. 13. 10:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Mit csináltak ezzel a vadhús kinövéssel végül?
2011. júl. 14. 06:28
 9/12 anonim ***** válasza:
kifele dudorodás köldöksérvre utal.Fiam 2 éves 3mm-es köldöksérve van vagyis ennyire van kidudorodva.Kinőheti még azt mondták ha nem meg műtik 5 évesen:(((de a dokink azt mondta hogy nem valósznű a kinövése mert kezdettől fogva ekkora.Legközelebb kérdezz rá a doknál hogy nincs-e sérve ert nekünk is 1 évesen mondták meg....
2011. júl. 16. 10:43
 10/12 anonim ***** válasza:

ezen már én is gondolkoztam,bár én még úgymond gyerek vagyok de nekem nem kidudorodó a köldököm.

12/L

2011. júl. 16. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!