Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka, akinek...

Van itt olyan anyuka, akinek a gyermeke legkorábban csak 6 hónapos (vagy később) korára duplázta meg a súlyát?

Figyelt kérdés
Gyermeketek jól van, ugye? Csak megnyugtatásképpen tettem fel a kérdést? Ha még emlékeztek, hogyan alakult addig a babátok súlya, mikortól lassult le a gyarapodás, ha volt ilyen?
2011. máj. 30. 09:54
1 2
 11/13 krisztivan ***** válasza:
Én is hallottam ezt a duplázós dolgot és elég rendesen paráztam is hogy nálunk hogyan fog alakulni.Reménykedtem benne hogy nem fog 6.hósan duplázni a fiam.4430 grammal született.Szép lett volna ha 8800gramm 6.hósan.Szerencsére nem duplázott csak amikor már elmúlt 8 hós is.Szerintem hallgasd meg az "okos"védőnőt és menjél tovább.
2011. máj. 30. 15:37
 12/13 anonim ***** válasza:
7 hónapos elmúlt bőven, amikor megduplázta a 3800 g-ot. Mindig inkább a hossza fejlődött jobban. Meg nem is egy zabagép, sajnos... :)
2011. máj. 30. 22:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, csak a védőnőm már megemlítette, hogy ha nem nagyon duplázik fél éves korra, akkor érdemes már öt hónapos kortól a hozzátáplálást bevezetni. Én ezt nem akarom.
2011. máj. 31. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!