Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gripe water-ről tapasztalatok?...

Gripe water-ről tapasztalatok? Használ, mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Kisfiam szörnyen hasfájós, már se éjjelünk, se nappalunk. Nem tudok mit csinálni vele. Infacol, Espumisan, Mecsek Tea, masszázs semmit nem segítenek.
2011. máj. 30. 07:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a szélcsövet. Mi is ugyanígy voltunk. De a GW-től a fiam sugárban hányt, így nekünk az se jött be ahogy egy ilyen gyógyszer se, csak a szélcső.
2011. máj. 30. 07:47
 2/12 anonim ***** válasza:
nekünk a gripe watertől csak rosszabb volt.Sokkal erősebb görcsöket okozott.
2011. máj. 30. 08:01
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekünk se jött be.Én azt se szerettem, hogy nagyon nehezen lehetett be adni..kanállal, mire sikerült, minden olyan lett körülöttünk, mert a gyerek ki verte mindig a kezemből, vagy vissza köpte...stb.

Próbáltál már egy kis kamilla teát?Vagy lehet kapni, baba mosoly teát gyógyszertárban.Nekünk az is segített.Sok rántott levest is ettem, az is jól meg pukiztatta a lányomat.

2011. máj. 30. 08:08
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Az infacolnak a "tároló" része nem szabad,hogy a baba szájához érjen,mert akkor nem használ semmit.

Nekünk így 3-4 nap alatt elmúlt a hasfájás.

A mecsek teától csak jobban fájt a hasa.

Nővéreméknek a Gripe water vált be.

2011. máj. 30. 08:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekünk is rosszabb lett a GW-től :(. Azért próbáld ki hátha nálatok használ. Ha nem, akkor kitartás 3 hónapos kora körül elmúlik, enyhül a legtöbb babnál. Nálunk is kb 2,5-3 hónaposan múlt el teljesen :).Egy 6 hós kisfiú anyukája
2011. máj. 30. 09:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekünk csak a GW használt. Pár nap után már érzékelhető volt a hatása. Próbáljátok ki mindenképpen! Ja, és mi gyógyszertári cseppentővel adagoltuk be.
2011. máj. 30. 09:57
 7/12 anonim ***** válasza:

infacolnak a "tároló" része nem szabad,hogy a baba szájához érjen,mert akkor nem használ semmit. - miért?

A babamosoly tea ugyanaz mint a mecsek.

Mi a milupa komfort 1es tápszertől lettünk jobban, napi 2x20 mili és elmúlt az első éjjelre a hasfájás.

Doki javasolta.

2011. máj. 30. 11:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekünk segített! Én langyos mecsek teához tettem és úgy adtam neki, mert a GW-nek förtelmes az íze. Kóstoljátok meg! :)
2011. máj. 30. 11:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Csak annyit még, hogy a babamosoly teában csak édeskömény van, a mecsekben, pedig van kamilla is.Ezáltal egyáltalán nem ugyan az!!!
2011. máj. 30. 12:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Infacol , espumisan csak üzlet. Nekünk nem ért semmit.

Viszont a GW az nagyon jó volt, szinte már az első adag után látható volt az eredmény.Próbáljátok ki, de csak 4 hetes kortól adható.

Kislányom csak úgy itta meg, ha pár ml anyatejet kifejtem és azzal összekevertem, csak simán öklendezett tőle.

2011. máj. 30. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!