Gripe water-ről tapasztalatok? Használ, mennyi idő alatt?
Nekünk se jött be.Én azt se szerettem, hogy nagyon nehezen lehetett be adni..kanállal, mire sikerült, minden olyan lett körülöttünk, mert a gyerek ki verte mindig a kezemből, vagy vissza köpte...stb.
Próbáltál már egy kis kamilla teát?Vagy lehet kapni, baba mosoly teát gyógyszertárban.Nekünk az is segített.Sok rántott levest is ettem, az is jól meg pukiztatta a lányomat.
Az infacolnak a "tároló" része nem szabad,hogy a baba szájához érjen,mert akkor nem használ semmit.
Nekünk így 3-4 nap alatt elmúlt a hasfájás.
A mecsek teától csak jobban fájt a hasa.
Nővéreméknek a Gripe water vált be.
infacolnak a "tároló" része nem szabad,hogy a baba szájához érjen,mert akkor nem használ semmit. - miért?
A babamosoly tea ugyanaz mint a mecsek.
Mi a milupa komfort 1es tápszertől lettünk jobban, napi 2x20 mili és elmúlt az első éjjelre a hasfájás.
Doki javasolta.
Infacol , espumisan csak üzlet. Nekünk nem ért semmit.
Viszont a GW az nagyon jó volt, szinte már az első adag után látható volt az eredmény.Próbáljátok ki, de csak 4 hetes kortól adható.
Kislányom csak úgy itta meg, ha pár ml anyatejet kifejtem és azzal összekevertem, csak simán öklendezett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!