Az az 5-6 pisis pelus mennyire kell nehez legyen?
Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam hogy egy tiszta pelusba ontok 40 ml vizet es az szamit egy pelusnak, ebbol kell legyen 5-6 ahhoz hogy biztos legyen a babam eleget eszik. Ez igaz? De gondolom korfuggo, vagyis egy nagyobb baba tobbet kell pisiljen mert tobbet is eszik.4 honaposnal ez hogy kell legyen?2011. máj. 30. 06:48
1/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekel, mert múlt héten borzasztó keveset pisilt a kislányom. Már majdnem ott tartottunk, hogy mintát kell venni, és bevinni a gyerekorvoshoz. Amúgy szerintem viszont csak a nagy meleg miatt volt. De kíváncsi vagyok a válaszokra!
2/4 anonim válasza:
Szerintem 40 ml az nagyon kevés, hatszor egy nap akkor az 240 ml lenne, szerintem négy hónaposnak már sokkal többet kell hogy egyen-igyon. Az én babám körülbelül egy étkezésre evett meg 150 ml.
3/4 A kérdező kommentje:
En is keveslem, azert kerdem...lehet ez ujszulottre vonatkozott.
2011. máj. 30. 08:22
4/4 anonim válasza:
Persze, lehet, de szerintem még nekik is kevés. Hát az én babám olyan 5-6 evett egy nap, kb 150 ml és az után volt napi két kakis pelenka, meginni pedig megivott kb 2-3 üveg teát naponta( kb 500-700 ml) és az olyan négy pelenka volt még plusz, Naponta 6 pelenka tuti elfogyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!