Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan élte túl a kapcsolatoto...

Hogyan élte túl a kapcsolatotok az első baba születését, a gyerekvállalást?

Figyelt kérdés
Köztünk nagyon sok a feszültség, talán egyikünk sem elég érett még, pedig mindketten 30 évesek elmúltunk. Kíváncsi lennék mások tapasztalataira...
2011. máj. 30. 06:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Jól csinálod! Amikor még nem volt bébim, nagy Suttogó párti voltam, abban van álometetés. De én nem merem álmában megetetni. Így tuti nem kell fel reggelig, de mi van, ha később evészavaros lesz?!

A melleim sem bírnák ki reggelig, így én az egyszeri kelést bevállalom. Úgy is öröm találkozni vele.

Csak így pedig a férjemet nem tudom úgy kényeztetni, ahogy szeretném, mivel fáradt vagyok. Legszívesebben már feküdnék le én is fél 9kor. Pedig nagyon hiányzik, ez az ami miatt veszélyt érzek a kapcsolatunkban és két jövőképet látok. Az Aprólék miatt megszűnök nőnek és szeretőnek lenni... :(

2011. máj. 30. 19:33
 22/24 anonim ***** válasza:

9.16 vagyok,

nem tudom, miért kellett ilyen durván reagálni, a kérdésre válaszoltam, a kérdezőnek, nem neked. (tudod, szövegértelmezés)

Menj fotoshoppolni.

2011. máj. 30. 19:47
 23/24 anonim ***** válasza:
Ja! és ez nem SZERENCSE kérdése.
2011. máj. 30. 19:48
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem értem miért lenne evészavaros az álometetéstől? Nekem semmi baja a fiamnak. Még ugyancsak jól és rendszeresen eszik. Az lesz majd igazán zavaró az anyukának, ha még 2évesen is cicizni akar éjjel a gyerek. Mert ismerek ilyet. Még az elején "könnyű" felkelni hozzá, de pár hónap után azért már rendesen megérzi az ember a kialvatlanságot!

Próbáld ki nyugodtan kedves kérdező! Még annyit kell tudni, h ilyenkor annyira elvannak lazulva a babák, h büfiztetni sem kell. Én a biztonság kedvéért mindig tettem a feje alá egy pelust, meg csak oldalt altattam, de soha nem jött vissza semmi.

Ha megszokja, h felkel éjjel az miért jó? Így azt szokja, h egyhuzamban kell aludni az éjszakákat.

Reggel nálunk is eleinte 4-5felé ébredt elsőnek, de ez szépen tolódik majd. Jól csinálod, az a lényeg, h amíg aludnia kéne, addig ne érje túl sok inger. Ne játssz vele, ha lehet ne beszélgessetek, meg lehetőleg legyen sötét. Ha már te is felkelnél, akkor alakítsd neki is az ébrenléthez a környezetet.

Az h hajnaltól magad mellé teszed... hát...

Vigyázni kell ezzel. Ha szeretnéd, h reggelente majd egyedül ébredj, akkor próbáld ezt kerülni. Így fog legkönnyebben rászokni a szülővel alvásra. És lehet, h később meg egyáltalán nem lesz hajlandó saját ágyban aludni. Tudom, h most még kicsi, és azt gondolják nem fogja fel a gyerek, h hol van, de áááá, pontosan tudja ő, h mi folyik körülötte. Érzi, h mi a kényelmesebb neki, ami persze majd a szülőnek idővel kényelmetlen lesz. De ha magad mellett szeretnéd altatni később is, akkor nem szóltam.

Még annyi, h már tudom, h az első perctől kezdve úgy kell bánni egy babával, amit szeretnénk tőle elvárni később. Nagyon hamar rászoknak a dolgokra.

2011. máj. 31. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!