Mennyit jó levegőztetni?
Figyelt kérdés
Egyszer viszitek ki levegőre a babátokat? Sok neki, ha kétszer kiviszem? Szeret az erkélyen nézelődni, és mikor jó idő van, délelőtt fél-háromnegyed órára ki szoktam a kocsiülésbe ültetni. Délután meg apukával együtt kb ugyanennyi időre kivisszük babakocsival is. Közben nem alszik, de utána mindig alszik egyet. Szerintetek nem sok neki ez így ilyen időben még?2009. márc. 17. 10:54
1/8 A kérdező kommentje:
6 hónapos múlt, azt elfelejtettem írni!
2009. márc. 17. 10:54
2/8 anonim válasza:
Nálunk még elég rendszertelen, hogy sétálni megyünk, vagy csak az udvarunkon altatom a kocsiban. Az enyém 12 hetes, minden nap kiviszem, de hol több, hol kevesebb időre, az időjárás miatt. Ha az enyém 6 hónapos lesz, ami épp a jó időre esik, nyárra, akkor biztos, hogy délelőtt és kora este vagy délután is viszem majd.
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem sok. Már nincs olyan nagyon hideg. Én reggel 9 körül leviszem, fél órát kocsikázunk, közben alszik egy jót. Aztán 2 körül megint fél-háromnegyed óra séta. Akkor viszem csak egyszer, ha esik az eső, vagy nagyon fúj a szél. Egyszer kétszer volt, hogy egyáltalán nem mentünk, amikor nagyon cudar időjárás volt szél+eső/hó. Akkor akárhogy öltöztettem volna, a babakocsiba befújt volna a szél. Az enyém 6,5 hós.
4/8 anonim válasza:
az én lányom 5 hónapos,ha szépen süt a nap szinte egész nap kint vagyunk! Delelőt 10 óra fele kiviszem addigra már kész az ebéd,2 órát kint vagyunk aztán ebéd után alvás,majd megint kint vagyunk!
5/8 A kérdező kommentje:
igen, mikor olyan kellemetlen idő volt, én is sokszor csak annyit csináltam, hogy jól beöltöztettem, és ölben kivittem a kertbe, szélcsendesebb helyre. 10 percet nézegetett, aztán hoztam is be inkább.
Köszi a válaszokat, nyugodtabban hagyom levegőzni délelőttönként is:-)
2009. márc. 17. 10:59
6/8 anonim válasza:
Kisfiam kb. 4,5 hós kora óta csak kint a teraszon alszik napközben (bent szinte nem is akar elaludni) minden időben, annak megfelelően öltöztetve - bebugyolálva - letakarva. Délelőtt 1,5-2 órát, du 1-1,5 órát s ha még késő du is elálmosodik akkor 0,5-1 órát alszik. Boldog egészséges baba, nem volt beteg. Hiszem, hogy a friss levegő nagyon jót tesz nekik! Jó sétákat és levegőztetést :)
7/8 anonim válasza:
az én fiam kb 3 hónapja nem hajlandó bent elaludni. Így marad kint a babakocsi. 5 perc alatt elalszik, és alszik 2-3 órát, délután egy másfelet. 9 hós. Semmi baja nem lesz... 3 hónappal ezelőtt is kint volt a minuszokban. olyankor sokkal alaposabban betakartam, de most is odafigyelek. Szinte alig beteg. Esetleg egy kis nátha.
8/8 anonim válasza:
Minél többet! Mi 3-4 hetes kora óta minden nap levegőztetjük. 2 hónaposan már napi 3-4 órákat volt kint. Igaz, akkor tavasz vége, nyár volt. De 6 hónapos kora óta (azóta van ősz, tél) is minden nap van kint 1-3 órahossza közti időt, időjárástól függően. Ha kétszer viszed ki naponta, annál jobb, mert nem hűl le annyira és mégis levegőzik eleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!