Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babátokat mennyi időre viszite...

Babátokat mennyi időre viszitek ki levegőztetni, illetve milyen rendszerességgel?

Figyelt kérdés
Elsősorban azokra gondolok,akiknek nincs udvaruk, panelban laknak.
2010. jún. 1. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szinte minden nap kimegyünk, kilenc hónapos lesz a fiam,egy hetesen vittem ki először, hat naposan jöttünk haza.Télen egyszer mentünk délutánonként,1-1,5-2 órára.2-3 hónapja kétszer megyünk, délelőtt elintézzük a bevásárlást,postát,egyéb ügyeket,ez olyan 1-1,5 óra,aztán még délután lemegyünk 1-1,5-2 órára ha nem esik az eső.A délutáni előfordul, hogy kimarad,de ritkán.

/Z/

2010. jún. 1. 12:47
 2/4 anonim ***** válasza:

én is amikor kiviszem akkor intézem a dolgaimat kb 3-4 órát vagyunk kint mert olyankor már evés következik

ha esik az eső nem merem kivinni az szent igaz hogy levegőn egyből elalszik és sokkal jobb neki mint bent a házban..

2010. jún. 1. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Lányom 4 hónapos múlt, és általában 1-3 óra közötti időre visszük ki naponta, attól függően, hogy milyen az idő. Ha nagyon mostoha idő van, mint pl mostanában, akkor nem megyünk. Még nem hiányolja, nem viselkedik úgy, mint egy "mérgezett egér", ha nincs levegőn.Sajnos az lánykám nem alszik jót a kocsiban, max 1 órát, így pl. ebéd után nem viszem ki, hanem a kiságyban horpaszt egy nagyot. De egyébként délelőtt, illetve du. 5 óra után javasolt a séta, ha jön a meleg, akkor már elég lesz neki 1-1 óra alvás is.
2010. jún. 1. 13:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi Mindenkinek!

Ezek szerint én keveset viszem ki.Naponta fél-1 órát, ha nincs semmi elintézni valóm( bevásárlás, posta meg ilyesmi).

2010. jún. 1. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!