Hány hónapos korában vittétek el először a babátokat játszótérre?
8 hónapos volt ,
hintázni szeretett.nálunk zsúfolt a játszi én annyira nem szeretek járni..akkor jó csak mikor egy.két gyerek van.
nagyon picike korában, 3-4 hónaposan már hetente 1x-2x mennünk kellett de akkor ő még csak a babakocsiban nézte a többi gyereket vagy aludt.
6 hónaposan már tudott ülni és mászni is így vagy hintázott vagy mászott a kavicsok közt és számolgatta azokat.
csúszdázni szokott néha de én bevallom nem szeretem mert a mi játszóterünkön nagyoknak való csúszda van, nem tud rá felmászni mert olyan nagy a távolság a fokok között így fel kell őt tenni és hát elég magas, megszakadok.
1,5 éves
olyan 3 hónapja, 7 hónapos lehetett. leterítettem egy plédet a fűre(nálunk füves a játszótér) és ott hasalt, a többi anyuka meg körénk gyűlt babástul és úgy beszélgettünk. 3 hete kezdett egyedül ülni, azóta a babahintába is beleteszem, imádja :)
szóval nem ült, nem járt és nem kúszott
6 hónapos a babám és már levittem a játszótérre. Nem ül de mivel hordozókendőbe van így hintázunk ketten. :)
Meg néha megtámasztva az ölembe. De ez nem túl hosszú ideig igazábból csak azért, hogy körbe tudjon nézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!