Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos korában vittétek...

Hány hónapos korában vittétek el először a babátokat játszótérre?

Figyelt kérdés
Erre lennék kíváncsi ,hogy hány hónaposan ,illetve már tudott-e járni vagy ülni vagy mást?
2011. máj. 29. 20:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6hónaposan mert akkor már stabilan ült a hintában.Nagyon szereti.
2011. máj. 31. 13:52
 12/17 anonim ***** válasza:

8 hónapos volt ,

hintázni szeretett.nálunk zsúfolt a játszi én annyira nem szeretek járni..akkor jó csak mikor egy.két gyerek van.

2011. máj. 31. 13:58
 13/17 anonim ***** válasza:
10 hónaposan még hintázni,majd később csúszdázott úgy,hogy feltettem és fogtam,amíg lecsúszott.nagyon élvezte.elég későn indult el egyedül,15 hónaposan,de addig is mentünk,fogtam a kezét.
2011. máj. 31. 14:03
 14/17 anonim ***** válasza:

nagyon picike korában, 3-4 hónaposan már hetente 1x-2x mennünk kellett de akkor ő még csak a babakocsiban nézte a többi gyereket vagy aludt.

6 hónaposan már tudott ülni és mászni is így vagy hintázott vagy mászott a kavicsok közt és számolgatta azokat.

csúszdázni szokott néha de én bevallom nem szeretem mert a mi játszóterünkön nagyoknak való csúszda van, nem tud rá felmászni mert olyan nagy a távolság a fokok között így fel kell őt tenni és hát elég magas, megszakadok.

1,5 éves

2011. máj. 31. 14:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Tavaly fél éves volt júniusban akkor kezdtük :)
2011. máj. 31. 14:39
 16/17 anonim ***** válasza:

olyan 3 hónapja, 7 hónapos lehetett. leterítettem egy plédet a fűre(nálunk füves a játszótér) és ott hasalt, a többi anyuka meg körénk gyűlt babástul és úgy beszélgettünk. 3 hete kezdett egyedül ülni, azóta a babahintába is beleteszem, imádja :)

szóval nem ült, nem járt és nem kúszott

2011. máj. 31. 15:37
 17/17 anonim ***** válasza:

6 hónapos a babám és már levittem a játszótérre. Nem ül de mivel hordozókendőbe van így hintázunk ketten. :)

Meg néha megtámasztva az ölembe. De ez nem túl hosszú ideig igazábból csak azért, hogy körbe tudjon nézni. :)

2011. máj. 31. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!