Hogy csináljak a babámnak almaszószt?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 12:34
1/6 anonim válasza:
reszeld le az almát egy üvegreszelőn, és kész
2/6 anonim válasza:
Hűűű, ez aztán a recept! (elsőre reagálva)
A klasszikus almaszószt én úgy készítem, hogy felforralok vizet teatojásba rakott egész fahéjjal és pár szem szegfűszeggel, két citromkarikával, aztán ha felforrt a víz, és már érzem az illatot rajta, kiveszem a teatojást, belerakom a felkockázott almát, és puhára főzöm. Natúr joghurtot (10 hónapos kortól tejfölt) kikeverek simára liszttel, és behabarom vele a szószt. Ha savanykás az alma, picit utána cukrozom. Főtt krumplival és roston csirkemellel szoktuk enni.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm második válaszoló erre voltam kíváncsi
2011. máj. 29. 14:21
4/6 anonim válasza:
Igazán nincs mit. Ugyanilyen módon csinálom egyébként a meggy- és vegyes gyümölcsszószt (tetszőleges gyümikkel: körte, barack, dinnye, stb.) is. Később, 1 éves kor felett pedig pudingport is lehet használni habaráshoz, vaníliással nagyon fincsi. :)
5/6 anonim válasza:
tekintve hogy a babák témakörben írta ki a kérdést, nálunk ez volt a recept babakorban, nem szegfűszeg meg társai
6/6 anonim válasza:
Mert mondjuk a 8 hónapos gyermek az nem baba??? Szegfűszeggel, fahéjjal, egyéb fűszerekkel már 7 hónapos kortól nyugodtan lehet ízesíteni. Na erről ennyit. És nem almapüréről volt szó, hanem almaszószról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!