Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha ebédre levest adtok a...

Ha ebédre levest adtok a babátoknak akkor kap másodikat is?

Figyelt kérdés
1 évesek múltunk, ha délben levest kap akkor alszik utánna és csak 2-3 felé eszik főzit. Jó ez igy v inkább mindkettőt egye egyszerre csak fele fele adagot?
2009. márc. 16. 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy kis leves, hogy NE AZZAL lakjon jól, majd egy kis második.
2009. márc. 16. 18:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Így van. Lötyivel nem lak jól.
2009. márc. 16. 18:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát nekem jól lakik, kb 2-2,5 dl-t eszik meg és szinte rögtön, 5 percen belül bevágja a szudit és ébredés után eszi a főzit. Ugy 6x eszik, mert a leves pluszban van.
2009. márc. 16. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, hogy milyen leves.Ha csak kis lé pár szál tésztával akkor nem sok, de ha jó sűrű, sok zölcsivel, husival, akkor elég, legalábbis az én lányomnak igen. Most 10 hónapos.
2009. márc. 16. 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Valószínű gazdag a levesed,nézd én azt vallom ez nem baj,ha így igényli,miért lenne baj.A folyadékra,levesre is szüksége van,persze ebéd az miről szól,egyszerre egye meg,de ha nem megy neki,ráadásul hányszor vagyunk mi is úgy hogy hú de éhesek vagyunk,azán leves után meg nem bírunk enni mást.Szerintem nem kell ilyen szigorúan venni,az a lényeg eszik utána ha felkel,persze lehet csökkenteni a leves adagot,hogy egyen mást i a akkor,próbáld ki hogy válik az be,nem nem tragédia,hanem.
2009. márc. 17. 05:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Mindig vmilyen husleves sok husival zöldséggel és egy kis tésztával, grizgaluskával.
2009. márc. 17. 08:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát igen,ez valóban nyami neki,laktatós,ha nektek ez így bevált ,nem hinném hogy baj lenne,de ha téged zavar ,felezd meg a leves adagot,és kínáld meg másodikkal is,előző voltam.
2009. márc. 17. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!