Milyen pelust ajánlanátok 17 hós 13.5 kilós nagyon sokat pisilő babónak éjszakára?
Figyelt kérdés
Pampers aktív baby-t használunk már nagyon régóta, mostanra éjszakára már nem elég, nappal még jó.2011. máj. 28. 11:29
1/7 anonim válasza:
Én a pampers premium care-re esküszöm.
3/7 anonim válasza:
Kisfiam szintén 17 hónapos,13 kg és 87cm, mi is evvel a gonddal küzdünk már egy jó ideje.
Szintén pamperst használunk 5-s méretet.
Szinte minden éjszaka átázik.
Próbáltam a liberot,de az még rosszabb volt,mert napkozben is átázott.
Próbálom,hogy kevesebbet igyon,de ez nem mindig jon ossze.
Olvastam itt egy kérdésnél,hasonló témában,hogy az anyuka ráad a pelusra egy úszópelust és igy nem ázik át .
Ezt még nem próbáltam,de lehet kipróbálom majd.
5/7 anonim válasza:
Pampers premium care!
Nálunk is ugyanez volt a gond, de több, mint egy hónapja elkezdtük éjjelre a premiumot használni és azóta egyetlen egyszer sem folyt ki a pisi :) (Az én kisfiam 13 kg és 4-est használunk)
6/7 anonim válasza:
Az en lanyom 2,5 eves es most szobatisztulunk.Ejszakara meg kell akarmilyen hihetetlen mi Tesco-s pelust 4+ hasznalunk.Most jelen pill a zold tescos van de a lilat jobban szeretem.
7/7 A kérdező kommentje:
5-ös vagy 6-os kék pampers, vagy a premium care de annak rémálom az ára.
2012. ápr. 29. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!