Mikortól, mennyi idős korától iszik a baba az Avent-nek a 2-tes cumijából?
Figyelt kérdés
babám 3 és fél hónapos,még az 1-gyesből iszik!!!!2011. máj. 27. 12:03
1/7 anonim válasza:
Úgy látszik, az én babám nagyon mohó volt: 6 hetesen már a 2es cumit kellett neki adnom, az 1esből nem jött annyira a tej, ő meg evett volna, így ordítás volt evés helyett. Most 15 hetes, és 1 hete már a 3asból eszik... (Tápszeres)
2/7 anonim válasza:
Szerintem amikor már nem tudja rendesen kiszívni az 1-es lyukúból, mert elfárad, akkor kell váltani.
A lányom pl. 6 hetesen váltott 2-es lyukra, mondjuk mi MAM üveget használunk. Annak a 2-es lyukúra az van írva, hogy 2 hónapos kortól. Mindig elaludt az 1-esen, aztán 1 óra múlva sírt, hogy éhes.
De ha a te babád kiszívja, és jól is lakik, akkor nem kell cserélni.
3/7 anonim válasza:
Meg az lemaradt, hogy attól is függ, mit iszik belőle. Teát az 1-es lyukúból kapja most is, de múltkor egy másik tápszert írt a dokinő, na az pl. csak a 3-masból jött ki neki.
4/7 anonim válasza:
Az én babám is 5-6 hetes lehetett, amikor cumit váltottunk, mert egyre nagyobb mennyiséget evett, de borzasztó sokáig tartott, rengeteg levegőt nyelt.
A kettessel nincs gond, gyorsan és egyenletesen betermeli az adagját. :)
5/7 anonim válasza:
teát még most is1esből issza, 1,5 éves.
tápit mindig is 2esből evett, 4 hós korától kapta
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget,akkor még 1 darabig nekem jó az 1-gyes.
2011. máj. 27. 12:44
7/7 anonim válasza:
Nuk-os cumi van,még az 1-est használjuk pedig 5 hós,200ml-t 5-6 perc alatt kiszívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!