Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4hónapos kicsilánynak így jó?...

4hónapos kicsilánynak így jó? Ruha gondok. Body vagy nem body, nem akarom megfőzni.

Figyelt kérdés

Most megyünk dokihoz 1óra múlva oltásra.(1hónapja kaptuk az időpontot, lemondani nem lehet)

Kendőben tudom vinni a kicsit, ami ugye meleg, kint 400fok.

Egy ujjatlan lenge ruha body nélkül jó szerintetek, vagy adjak alá bodyt is?

Kendővel 2réteg ha csak ruhát adom rá.

2011. máj. 27. 11:27
 1/5 anonim ***** válasza:
bőven elég a lenge ruha.
2011. máj. 27. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem adnék rá bodyt. Mondjuk nálunk iszonyatos meleg van. De kendőben még te is melegíted, szóval szerintem nem kell rá a body.
2011. máj. 27. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha így marad az idő akkor tökéletes, vagy a ruci, vagy egy body elég, de vigyél magaddal vmit mert a múltkor én úgy jártam, hogy amint odaértünk elkezdett szakadni az eső előjel nélkül, utána lehűlt, tehát ha nem is úgy néz ki azért vigyél+ rucit.
2011. máj. 27. 11:30
 4/5 A kérdező kommentje:

5perc az út oda, vissza:) Remélem nem kezd el szakadni az eső

Amúgy váltásruha nélkül egy tapottat se teszek:)

Köszi

No megyek fürdetni

2011. máj. 27. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak ruha, de mindenképpen vigyél váltás ruhát, mert ha nagyon beizzadtok, akkor jobb átöltöztetni, hogy meg ne fázzon.
2011. máj. 27. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!