Mennyit vagytok levegőn 1-2hetes babával? A nagykönyv szerint vagy ahogyan ti jónak látjátok? Babakocsiztok már?
Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 08:05
11/14 anonim válasza:
Első vagyok. Őszintén megmondva, megértem a problémádat. Mi is kertesben lakunk, ráadásul van terasz, így ha esik az eső, kicsit akkor is lehet vele levegőzni. De ne csüggedj, belejössz majd a dolgokba, aztán észre sem veszed, hogy naponta többször fel-le cipeled a gyereket az emeletre. :) Első pár alkalommal még a teraszról is alig tudtam levinni (7 lépcsőfok), most meg már akár emeletre is felmászok vele, pedig már nem is olyan könnyű. :D
12/14 anonim válasza:
8.55 vagyok!Szabad irigynek lenned:)))) 180 nm tetőteres házban lakunk(van mit takarítani,egyedül vagyok nő 3 paival),és van egy hatalmas udvar ahol vagy füvet kell nyírni,vagy havat lapátolni,vagy kerítést festeni(sarokház,így dupla hosszú kerítés),de valóban megfizethetetlen az udvar!!!!!:)
13/14 anonim válasza:
Szia!
A kommented előtti válaszoló vagyok, és osztom az utolsó hozzászóló nézeteit. Mi 230 nm-es házban lakunk, az udvar és a kert több mint 3500 nm. Van mit dolgozni kint is és bent is télen-nyáron.
De az udvaron lévő hinta, homokozó, ... stb tényleg megfizethetetlen. A gyerekeknek.
14/14 anonim válasza:
.-)))
ne bögj!!
én is paneles anyuka vagyok 3. emelet és itt sincsen lift
viszont teli van a telep jobbnál jobb játszókkal .-) ami családiházas övezetben nem jellemző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!