Olyan anyukak valaszaira lennek kivancsi akik hagytak sirni babaikat, hogy onalloan tudjanak elaludni. Kinek mennyi idobe telt amig el tudott aludni egyedul a baba?
Szia!
Én is azon vadállat anyukák közé tartozok (az anyósom szerint), aki hagyja a gyerekét sírni.
Viszont 6 hetes kora óta gyönyörűen elalszik egyedül a kislányom, sőt bármikor el is játszik egyedül, nem kell állandóan a karomban tartanom.
10 percig hagyd sírni, tudom nehéz (-én általában mindig akkor mosogattam, így a víz zaja elnyomta a sírást-).
Pszichológusok szerint ennyi idő alatt elalszik.
De mielőtt hagyod sírni, mindig győződj meg róla, hogy nem éhes, nem kakis, stb.
Ha minden ok, csak hisztiből sír, hogy kivedd, és ringasd.
1 max 2 hét alatt szépen megtanulja, hogy hiába sír, anya nem kapja ki rögtön, és nem lesz gond.
Mindenki el van ájulva, hogy milyen jó, boldog, kiegyensúlyozott gyerekem van, és ezt ennek köszönhetem, hogy már az elejétől így szokattam.
Sok sikert!
Boldog babázást!
5,5 hós kislány anyukája
Szia!
Mennyi idős a babád? A cumit nem próbáltátok? Nekünk az vált be, pedig nem akartuk, hogy cumizzon, de hát ez van... Viszont a cumizni is kb 2 hónapos korára tanult meg, aztán elkezdte felfedezni a világot és egyre jobban el lett magával és sikerült magától elaludnia.
Türelmesnek kell lenned.
6 hós kislány anyukája
Szia!Én is mindig felkapkodtam. Eleinte csak úgy aludt ha fel-le tologattam a babakocsit, majs később csak az ölemben most pedig már ha leteszem- igaz a babakocsiba, nem az ágyba- magától elalszik. Nekem mondjuk elég sírós babám van, vagyis sokat sír, és nagyon sír, bizti nem hagyta volna abba.A héten lesz 3 hónapos;
Sok sikert!
Sziasztok!
Az én fiam 2hét sírás után feladta a harcot,és már magától elalszik:)De volt mikor 30 percet is képes volt sírni közben hupögöt.Most már leteszem azt mondja ejeje,és már alszik is,ja és nekünk van alvosrongyink azt gyurmászolja a kezeivel,és úgy alszik el.5 hós baba anyukája vagyok
11.35-ös vagyok
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Szerintem is túl kicsi ahhoz, hogy hagyd sírni. Ki fogja nőni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!