Milyen konkrét multifunkciós babakocsi márkát és típust ajánlotok 50. 000 - 80. 000 Ft között? Nektek és a babának melyik vált be? Egyáltalán milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy jó babakocsi?
Fontos számomra, hogy legyen hozzá, hordozó, mózes, vízszintbe dönthető és sporttá alakítható legyen. Közlekedni nem valószínű, hogy fogok vele buszon, lényeg hogy az autóba beférjen, az nem baj ha nehéz. Mindenképp újat szeretnék és kisfiam lesz.
Tudom rengeteg ilyen kérdés van, de mire megtetszik egy kocsi, csomó negatívumot olvasok róla.
Ezeket nézegettem eddig: Espiro Vector, Top Rider, Vaterás Raf-Pol Fenix és Baby merc AGat, Bertoni, Chipolino
21h kismama
Szia! Mi jó drága multifunkciós babakocsit vettünk (Jane Slalom Pro), mondjuk szuper, de ha most újból vásárlás előtt állnék, tutira Espiro Atlantic-ot vennék. Láttam élőben, toltam is, hihetetlenül tágas, kényelmes, jól néz ki, minden van hozzá, egyszóval: tökéletes. (belinkeltem)És nem utolsó sorban nagyon jó az ára is. Remélem, tudtam segíteni Neked!
Ahogy néztem a válaszokat és rákatintottam a linkekre hát mindenkinek ez a nagy kerekű nagy csúnya babakocsija van.és külföldön vettem és teljesen oda vagyok érte ha még egyszer választanék akkor is ezt választanám
A vidékiek,mint én is, előnyben részesítem a nagy, gumikerekeket! Muszáj,mert rettenetes az utak minősége! Nem a plázában tologatjuk a kis,dupla és műanyagkerekű babakocsit, amiben itt szanaszét ráznám szegény gyereket! Én is hónapokig keresgéltem, és tényleg meg kell fogni,tologatni,rugóztatni stb., mert te fogod használni! Fontos,h a vázra rátehetem mind a három részét a kocsinak,így akárhova megyek, az éppen megfelelőt viszem magammal.
Egy Raf-pol vásárló!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!