Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen konkrét multifunkciós...

Milyen konkrét multifunkciós babakocsi márkát és típust ajánlotok 50. 000 - 80. 000 Ft között? Nektek és a babának melyik vált be? Egyáltalán milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy jó babakocsi?

Figyelt kérdés

Fontos számomra, hogy legyen hozzá, hordozó, mózes, vízszintbe dönthető és sporttá alakítható legyen. Közlekedni nem valószínű, hogy fogok vele buszon, lényeg hogy az autóba beférjen, az nem baj ha nehéz. Mindenképp újat szeretnék és kisfiam lesz.

Tudom rengeteg ilyen kérdés van, de mire megtetszik egy kocsi, csomó negatívumot olvasok róla.

Ezeket nézegettem eddig: Espiro Vector, Top Rider, Vaterás Raf-Pol Fenix és Baby merc AGat, Bertoni, Chipolino

21h kismama

2011. máj. 26. 08:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy a colettonak hatalmas a mózese, ez cska azért fontos, mert én pl. július elején szülök és még decemberben lehet a mózest fogjuk használni, lehet nem...majd kiderül, szóval ha azt használjuk még akkor is bele kell férjen a gyerek, bundazsákkal,anorákkal...
2011. máj. 26. 10:24
 12/30 anonim ***** válasza:
Nekem is coletto austin a3 volt és nagyon-nagyon imádtam,és nem igaz hogy minden lengyel kocsi sz@r,hanem az igaz hogy minden OLCSÓ lengyel kocsi sz@r:)))
2011. máj. 28. 15:28
 13/30 anonim ***** válasza:
Mi chipolino maxima vip multifunkciósat vettünk a babaszafariban (13ker Váci út). Nagyon szeretjük, én is, baba is. akcióban volt 60ezer és sok minden volt hozzá pluszba, én ezt ajánlom!
2011. máj. 28. 15:30
 14/30 A kérdező kommentje:
Sajnos a Coletto akciósan is 100.000 Ft, ez sajnos nem fér bele a költségvetésünkbe. A Chipolinot néztem, jónak tűnik. Köszönöm a válaszokat.
2011. máj. 28. 15:38
 15/30 anonim ***** válasza:

Chipolinot neeeeeee! Bolgár gyártmány, tönkre vágta a kislányom gerincét:(

Mutatós meg minden, de egy rakás sz@r...

Olasz vagy német babakocsit vegyél (Peg Perego, Jané, Huck stb.), bár újonnan nem kapod meg száz alatt, de használtan igen,én is 60ezerért vettem használtan a Janét, megbántam, hogy anno nem hallgattam én is az okosokra akik a lengyel, kínai, bolgár kocsikról le akartak beszélni....

2011. máj. 28. 17:17
 16/30 anonim ***** válasza:

[link]

szia.Nekünk ilyen van,gumikerekes változatban,az alapszínei 80000 ft-ba kerülnek hordozóval.Hihetetlenül jó minőség,a legnagyobb mózeskosarú babakocsi,amiről tudok-és a 5 hós,7 kg-os babám simán elfér még benne.mózeskosara is dönthető.Nagyon masszív,falun-földúton használjuk.Ha beírod keresőbe kiad egy videót is róla.

a legnehezebb feladat kiválasztani a babakocsit,próbálj meg minél többet-de ez sem meghatározó mert üresen teljesen más tolni,mint pl.egy 7-8 kg-os babával majd.Én ezt tudom ajánlani.

2011. máj. 28. 17:31
 17/30 anonim ***** válasza:

15.28 vagyok!

Nézd!!!!

És csak egy hordit kell venni hozzá!!!!

[link]

2011. máj. 28. 18:43
 18/30 anonim ***** válasza:
Szia! Én Raf-Pol Fenixet vettem! Pár hét és teszteljük! Nekem fontos volt,h legyen mózes része is. Falun lakunk, fontos a nagy kerék, és a jó rugózás. Nekem nem kell cipelnem,úgyhogy a súlya sem érdekel. Egyébként a legtöbb babakocsi lengyel, még a Brendonban is! Nekünk ennyi pénzünk volt rá...de legalább 3 részes!!! Semmi kedvem nem lenne fél éves korában megint babakocsi után rohangálni. Mivel már itt áll a nappaliban, igencsak felmértem már, a mózes részét is sokáig fogjuk használni. Minden részhez van lábzsák, és szúnyogháló, esővédő és én kaptam ajándék napernyőt. Az egyik barátnőm pl. a Bergont szidta nekem a minap. Szerintem csak magadra hallgass!
2011. máj. 28. 18:47
 19/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat. Nem fogjuk elkapkodni a választást, ez a legidőigényesebb döntés, főleg így, hogy meg kell néznünk az árcédulát is.

Azt is tudom, hogy hiába tologatom az üzletben a kocsikat, használat közben derülnek ki a hibák.

Egyébként nekem is falura kellene, ezért nem baj ha széles és nehéz esetleg, csak jó strapabíró legyen.

A babaruhák egy részén kívül, amit úgyis hamar kinő, nem akarunk semmit venni használtan.

2011. máj. 28. 19:48
 20/30 anonim ***** válasza:
Nekem Top rider van és nagyon megvoltam vagyok vele elégedve! Imádom befér a kicsi kocsinkba könnyű tolni kényelmes a babának
2011. máj. 28. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!