Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Romaniai anyukak! Utlevel-kerdes?

Romaniai anyukak! Utlevel-kerdes?

Figyelt kérdés

7honapos kisfiamnak szeretnenk utlevelet csinaltatni,es nem tudom,hogy el kell vinni a babat,vagy csak fenykepet rola...mar annyi mindent hallottam.Valaki felvilagositana?

Koszonom elore is!

2011. máj. 25. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Vinni kell a gyereket, a kepet ott csinaljak ok.
2011. máj. 25. 16:15
 2/5 anonim ***** válasza:
igen, el kell vidd, ott valaki megfogja a kezébe (te vagy Apa, de inkább Apa, mert fel kell emelni), felemeli a feje fölé, hogy ő ne lógjon bele a képbe, és ott csinálnak róla fotót. 3 évig érvényes. Ne kérjél gyorsított eljárással 1 évest, mert a 3 évesig érvényes is hamar megvan (10 nap v. 2 hét, már nem emlékszem). A határon egyedül csak közjegyző által hitelesített meghatalmazással viheted át. Ha mindkét szülő megy, akkor nem kérnek semmit.
2011. máj. 25. 16:27
 3/5 A kérdező kommentje:
NAGYON SZEPEN KOSZONOM! :)
2011. máj. 25. 16:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja...es mindketten ott kell legyunk,en is,es a ferjem is,vagy eleg,ha csak egyikunk megy?
2011. máj. 25. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én úgy tudom, mindkét szülő ott kell legyen.
2011. máj. 26. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!