Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nemtörödöm a védőnőnk mit...

Nemtörödöm a védőnőnk mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Nevet inkább nem mondanék, de a védőnönk nem segített semmiben, a gyerek születése óta 2x jött azt is csak az 1. félévben........nem lehet a magyar védőnők egyesületénél jelenteni (persze név nélkül tenném)? Nem én vagyok az egyetlen anyuka aki elégedetlen vele...csak ül a babérjain...nekem pl. ikreim születtek, ők voltak az 1. gyerekeim és semmit nem tudtam a gyereknevelésről...jó lett volna ha segít...sztem csak azokhoz megy akik pénzt adnak neki...
2011. máj. 25. 15:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az én védőnőm is egy rakás sz.... :( 9 hós a babám, de tőle aztán fel is fordulhatna. Mivel az első félévben szinte havonta kell ugye oltásra járni, mindig akkor "nézte meg", külön nem jött ki soha, csak mikor megszületett. Első babám, jól esett volna a tapasztalatcsere, de mindent a netről tudtam meg... Pénzt nem adtam neki, mert mire föl? Legalább csinált volna vmit, amit honorálhatnék... De fizettem volna előre, hátha akkor kedvesebb lesz? És ha nem, akkor meg most a fejemet verném a falba, hogy hiába fizettem, úgysem lett rendes... Én is azon gondolkodtam, hol lehetne bepanaszolni. Barátnőim védőnői szuperek, bármikor fel lehet hívni őket, szinte baráti viszonyban vannak.
2011. máj. 26. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!