Kisfiam kinőtte a hordozót. Autósülés vásárlás előtt állunk, de félek kicsit. Mostanában nem marad meg a hordozóban, bizti kényelmetlen neki. ezért ki kell vennem, és az ölemben ül. Ha lesz ülése abba bele fogom tudni ültetni sírás nélkül?
Bele fogod tudni ültetni elnézelődik majd és tehetsz neki játékot is ülve szeretni fog majd autózni ne aggódj.
Volt nálunk is ilyen probléma és mostmár nagyon szeret az ülésébe a hordozóból pedig mindig ki akart jönni!
Szia!
Ugyan nem írtad mennyi idős a babád, de nem szabad egy percig sem ölben ültetve autózni vele! Ha ordít hát ordít. Annyira nem hiszem, hogy kényelmetlen lenne neki. A rendőr is megbüntetne ha látná a szitut. Ha kényelmes ülést vesztek neki, akkor tutira boldog lesz benne, főleg, hogy már menetiránnyal megegyezően ülhet és így ki is fog látni az autóból. És ha először sír is hát had sírjon, attól aztán nem lesz baja, de attól hogy az öledben ülteted sajnos lehet baja egy hírtelen fékezéskor például. Vegyetek neki nagyon gyorsan egy biztonságos és ha lehet isofixes gyerekülést.
Hát cseréld le, hogy legalább beleférjen, de ha tetszik ha nem tedd bele és kész, mert tényleg életmentő lehet. A barátnőm is az ölében utaztatja a babáját és meg kell mondjam nagyon idegesít, mert szerinte sír csak és sír...
HEHE- hát istenem a gyerekek sírnak én is egész nap fel-le járkálok és cipelem,de a lakásban nem tud belénk jönni egy béna sofőr.
Szóval ezt mérlegeld és ne arra gondolj hogy beleül-e vagy sem.
Valami kedvenc játékkal próbáld elterelni a figyelmét, de szerintem ha ülni tud, akkor tetszeni fog neki az előrenézős -ülős szék!
Szóval csak biztonságosan az a lényeg.
Szerintem.
Ha ülős -előrenézős széket veszel, akkor az első ülés fejtámlájához, vagy alárögzíthetsz valamit amit rugdoshat, vagy nézhet, de csak ha nem a sofőr mögött ül.
köszönöm a válaszokat, 10 hós lesz pár nap múlva. tudom, h nem lehetne úgy autózni vele, de néha muszáj kivennem, mert annyira sír, h nem vesz levegőt és csak akkor nyugszik meg, ha magamhoz ölelem... szóval kicsit nehezebb vele, mint egy "átlag" babával ilyen téren.
most is mindig játszunk, mellette ülök, dumcsizunk, énekelek neki, de hát ha megunja, akkor mentehetlenül jön anya öle. nyomja ki magát, ordít, ilyesmi...
remélem jobban fogja szeretni.
21:22-es vagyok.
Ha ennyire sír akkor is csak úgy vedd ki, hogy próbálj meg félreállni, leparkolni, kicsit vidd ki a kocsiból, szerintem utána mehettek is tovább.
ok:)
köszönöm:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!