Adhatok 10hónapos fiamnak zott joghurtot?
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 14:05
1/11 anonim válasza:
A joghurt adhato 10 honapos kortol. Natur joghurtot barmely markaban adhatsz, kiveve a Danone Activiat, es Densiat. Ha gyumiset szeretnel, akkor viszont a Danonet keruld, a Zott szivecskeset nyugodt szivvel ajanlom. Abban viszonylag keves az adalek.
2/11 anonim válasza:
szerintem adhatsz, de ha most eszik majd először joghurtot, akkor próbálkozz a naturral, abban nincs adalék
3/11 anonim válasza:
Én a jogobellát vagy a szívecskét szoktam neki adni, vagy natúrba keverek gyümit.
Ezekben a legbababarátabbak.
4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm,nem most eszik először joghurtot.7-8hónapos kora között kapott sima natúr joghurtot,most a lidlben vettem neki zott szivecskéset,gyümiset,abból kapott tegnap 4-5kanállal,viszont most vettem észre délelőtt az egyik karján belül,kicsi apró piros pöttyök vannak,meg a tarkóján is,máshol nem,se a hasán,se a hátán.Mitől lehet?Lehet a joghurttól?Vagy melegkiütés lenne csak?Nem volt pöttyös mikor először kapott joghurtot,meg tejteméket(sajt-túró-vaj..)
2011. máj. 25. 14:17
5/11 anonim válasza:
Nem veletlenul epreset adtal neki? Abban benne vannak a magok.
6/11 anonim válasza:
Az én kisfiam is kiütéses volt a szivecskéstől,viszont a jogobellától nem.Abban nincs adalékanyag.
7/11 A kérdező kommentje:
direkt nem epreset vettem,hanem barackosat.Akkor lehet többet nem adok neki belőle.Jogobellát lehet lidl-ben kapni?Akkor legközelebb kipróbáljuk azt.
2011. máj. 25. 14:40
8/11 anonim válasza:
A Lidlben kapható Milbona is nagyon jó, tele van óriási gyümidarabokkal (nálunk a körtés a sláger), és abban sincs mű cucc, azt is adhatsz nyugodtan neki. Most már többektől hallottam, hogy a szívecske pöttyöket okozott több babánál is. De nálunk nem volt ilyen gond, szintén Jogobellát, Szívecskét vagy a Milbonát veszem.
9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm,akkor kipróbáljuk azokat!Amúgy kell kezelni ezeket a pöttyöket,vagy magától hagyjam hogy elmúljanak?
2011. máj. 25. 14:49
10/11 anonim válasza:
Nem kell kezelni, el fognak múlni maguktól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!