Szeretnék venni tápszert és étrend kiegészítőként enni!? Többi lent!
Figyelt kérdés
szeretnék venni tápszert mert nehezen hízok és naponta egy adagot megszeretnék belőle inni normális étkezés mellett hogy hátha könnyebben híznék tőle. melyiket ajánlanátok amitől talán hízhatok? és naponta hány grammot oldjak fel tejben? 175cm/50kg 18/F2011. máj. 25. 00:27
11/14 A kérdező kommentje:
már rájöttem mivel tudnék hízni. lehet kapni 2 kg-os szőlőcukor port azt fogom szedni edzés mellett meg tojást amúgy is eszek minden nap. ha ételből nem tudom bevinni az elegendő kalóriát akkor az jó ha szőlőcukorral egészítem ki? mert tudom hogy legalább napi 3.000 kalóriát kellene bevinem.
2011. máj. 27. 03:39
12/14 anonim válasza:
most komolyan nem érted?cukorbeteg akarsz lenni?amúgy 3000 kalóriát nem nehéz bevinni.nézz meg egy kalória táblázatot.ha edzel,egyél sok fehérjét.egy tojásban 70 kalória van.nem keveset meg kellene enni belőle.a szénhidrátokban nagyon sok a kalória úgymint kenyér,péksütik,krumpli,rizs,tészta.csak ezektől nem lesz izmod.nem feltétlen kerül pénzbe a dietetikus.keresd fel a háziorvosod,és nála tájékozódj.a kórházakban is van dietetikus,lehet,hogy az orvosod tud utalni valahova,és akkor ingyen kaphatsz étrendet.
13/14 A kérdező kommentje:
most komolyan nem érted? magamnak össze állítom az étrendet de olyat hiába állítok amit nem tudok biztosítani ami nem szemét kaja. a tojást nem a kalóriára gondoltam hanem fehérjére. hogy az vajon elég e ami kb 3-4 tojásban van.
2011. máj. 27. 07:22
14/14 A kérdező kommentje:
egyébként meg miért lennék cukorbeteg a szőlőcukortól(dextróztól)? bodybuilderen árulják.
2011. máj. 27. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!