Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeretnék venni tápszert és...

Szeretnék venni tápszert és étrend kiegészítőként enni!? Többi lent!

Figyelt kérdés
szeretnék venni tápszert mert nehezen hízok és naponta egy adagot megszeretnék belőle inni normális étkezés mellett hogy hátha könnyebben híznék tőle. melyiket ajánlanátok amitől talán hízhatok? és naponta hány grammot oldjak fel tejben? 175cm/50kg 18/F
2011. máj. 25. 00:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Márminthogy babatápszert akarsz inni 18 évesen? Nincs sok értelme :)) Ráadásul undorító íze van.. :(

Dietetikust keress fel, és segíteni fog, személyre szabott tanácsokkal.

2011. máj. 25. 00:44
 2/14 A kérdező kommentje:
miért nincs sok értelme? hallottam hogy egy felnőtt ember ivott gyerek tápszert és meghízott tőle. azért gondoltam hogy hátha.
2011. máj. 25. 06:22
 3/14 anonim ***** válasza:
Könyörgöm,mondd,hogy csak nagyon unatkoztál és ez nem igaz...:S
2011. máj. 25. 06:40
 4/14 anonim ***** válasza:
figyelj,egy deci baba tápszerben vízzel elkészítve 70 kalória van.Szerinted mennyit kéne innod hozzá,hogy hízzál.Keress fel szakembert,hogy egészségesen hízzál,mert az sem jó,ha teletömöd magad szénhidráttal.
2011. máj. 25. 07:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Én Béres cseppet javasolnék Neked! A tápszer nem felnőtteknek való. A tápszer anyatej helyettesítő, tehát Neked az ugyan olyan mintha innál egy pohár tejet. Annyiban más hogy a tápszerben vitaminok vannak. Tehát inkább vitaminokkal próbálkozz!
2011. máj. 25. 09:25
 6/14 anonim ***** válasza:

Inkább tényleg dietetikust keress fel. Gondolj bele, milyen kövér babák lennének, ha tápszer ennyire hizlalna! :D

Neked naponta egy dobozzal meg kellene innod ahhoz, hogy egy kis eredménye legyen. Ha nem akarsz dietetikushoz menni, akkor menj el egy olyan boltba, ahol sportolóknak árulnak étrendkiegészítőket, és érdeklődj ott, de a Béres csepp tényleg jó, egészségesebb, mint az étrendkiegészítők, próbáld ki azt.

2011. máj. 25. 09:53
 7/14 A kérdező kommentje:
szedtem a béres cseppet de csak pár kilót híztam és ennyi. diatetikus mit csinál? ő miben tud segíteni?
2011. máj. 25. 23:50
 8/14 A kérdező kommentje:
dietetikus!
2011. máj. 25. 23:51
 9/14 anonim ***** válasza:
a dietetikus össze állít neked egy roboráló étrendet.egészségesen fogsz hízni.Mert pl úgy is meg lehet hízni,ha egész nap mekis kaját zabál az ember,de úgy is lehet hízni,ha közben nem teszi tönkre a szervezetét,hanem egészségesen hízik.Az én férjem úgy szedett fel pár hónap alatt tíz kilót,hogy heti háromszor eljárt edzeni és fehérjeturmixot ivott.
2011. máj. 26. 07:06
 10/14 A kérdező kommentje:
jó hát dietetikus akkor tárgytalan. gondolom rengeteg pénz elkérne egy étrend összeállításához amit én is össze tudok állítani magamnak csak azokat az ételeket nem tudom biztosítani. nem tudom hogy az emberek hány %-a táplálkozik egészségesen de ilyen fizetésekből nem hiszem hogy sokan. próbálok egészségesen élni de szemét kaját eszek.
2011. máj. 27. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!