Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi volt felesleges és a...

Mi volt felesleges és a leghasznosabb amit vettetek a babátoknak?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 15:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Haszontalan:

- tutyi (nagy lábon él a drágám, rá se ment a lábára)

- kötő nélküli sapka (azonnal ledolgozza a fejéről)

- kiskádba való csúszásgátló ülőke (sz@rt se ér, nem ér bele a gyerek a vízbe, fél benne)

- szoptatós párna (szerencsére kölcsön kaptuk)

Hasznos:

- textil kifogó (imádom, azonnal felissza a vizet a babáról)

- orrszi-porszi

- zenélős forgó az ágya fölé

- egy olyan body, ami elől végig gombos volt, alul patentok, teljesen szét lehetett nyitni, nem kellett azzal vacakolni, hogy áthúzzam a fején. Sajnos, kinőtte. :(

2011. máj. 24. 16:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Amit mi vettünk és teljesen felesleges az a a baba kocsi. 6 hónapos a lányom de egy kezemen megtudom számolni, hányszor volt lent.

Ami viszont tényleg jó az a hordozókendő, meg az összes olyan játéka ami csörög zenél.

2011. máj. 24. 17:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Férjem szokta használni a kézi orrszívót, a babánk pedig nagyon élvezi :) Nálunk felesleges az ágy fölé szerelhető zenélő-forgó-vetítő volt, félt tőle a gyerek. Hasznos pl. a gumikacsa, azóta élvezi a fürdést.
2011. máj. 24. 17:53
 14/17 anonim ***** válasza:
(a babakocsi és a pörgő forgó 2 külön dolog. ez 1.t nem kell magyarázni. a pörgő forgó az, amit az ágya fölé lehet szerelni, kis figurák lógnak és zenél, forog. nagyon szerette nézegetni. a zenéje meg 1-1 éjjeli felsírásnál megnyugtatta.)
2011. máj. 24. 19:08
 15/17 anonim ***** válasza:
oké, értem:)nem tudtam elképzelni milyen az a pörgő-forgó babakocsi:D
2011. máj. 24. 21:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Hasznos:

-hintás pihenőszék

-elektromos mellszívó

-bébi tornázó (jól elszórakoztatja magát)

-bár sokan nem szeretik nekem a szoptatós párna nagyon bevált

-hálózsák

-fejvédő a kiságyhoz

-bébiőr

Felesleges:

-biztonsági fürdető( osztom az egyik előttem szóló véleményét-egyszer nem használtuk)

-elfordulásgátló párna :)

-drága tejtároló rendszer, és tejtároló zacskó ( most jöttem rá, hogy a Tescos sokkal jobb és olcsóbb is-mármint a tejtároló zacskó)

próbáltam olyat írni, ami még nem volt. Egyébként amiket írtak eddig azzal tökéletesen egyetértek!

2011. máj. 24. 21:53
 17/17 anonim ***** válasza:
felesleges a játszószőnyeg, nem tetszett neki. Kis kádba a csúszáságtló, ehelyett pelus van alatta. Bébikomp, aminek a gyógytornász a hátrányairól felvilágosított. Hasznos az utazóágy, így a nappaliba is tud aludni, ha a tetőtérben pokoli meleg van. Hintaszék nekem, esti altatáshoz. Polc a pelenkázó fölé. Gyerekzár a szekrényekre, dugó a konnektorba.
2011. máj. 25. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!