Mi volt felesleges és a leghasznosabb amit vettetek a babátoknak?
Haszontalan:
- tutyi (nagy lábon él a drágám, rá se ment a lábára)
- kötő nélküli sapka (azonnal ledolgozza a fejéről)
- kiskádba való csúszásgátló ülőke (sz@rt se ér, nem ér bele a gyerek a vízbe, fél benne)
- szoptatós párna (szerencsére kölcsön kaptuk)
Hasznos:
- textil kifogó (imádom, azonnal felissza a vizet a babáról)
- orrszi-porszi
- zenélős forgó az ágya fölé
- egy olyan body, ami elől végig gombos volt, alul patentok, teljesen szét lehetett nyitni, nem kellett azzal vacakolni, hogy áthúzzam a fején. Sajnos, kinőtte. :(
Amit mi vettünk és teljesen felesleges az a a baba kocsi. 6 hónapos a lányom de egy kezemen megtudom számolni, hányszor volt lent.
Ami viszont tényleg jó az a hordozókendő, meg az összes olyan játéka ami csörög zenél.
Hasznos:
-hintás pihenőszék
-elektromos mellszívó
-bébi tornázó (jól elszórakoztatja magát)
-bár sokan nem szeretik nekem a szoptatós párna nagyon bevált
-hálózsák
-fejvédő a kiságyhoz
-bébiőr
Felesleges:
-biztonsági fürdető( osztom az egyik előttem szóló véleményét-egyszer nem használtuk)
-elfordulásgátló párna :)
-drága tejtároló rendszer, és tejtároló zacskó ( most jöttem rá, hogy a Tescos sokkal jobb és olcsóbb is-mármint a tejtároló zacskó)
próbáltam olyat írni, ami még nem volt. Egyébként amiket írtak eddig azzal tökéletesen egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!