Alvási idő újszülöttnél? Azt írják, hogy napi 16-18 órát kell aludnia. De.8x etetem (ez 20 perc cici, nem szopik, ezert 10 perc, mig elkeszul a tap, es odaadom neki,15 perc a mérés + átöltözés + peluscsere + 15 perc büfi)
Tehat összesen 8 etetés, 24-8, és akkor még ottvan a plusszban a reggeli 8-tól délután egyik fennvagyunk, és foglalkozunk egymással.
Van, amikor meg tulsagosan kifarad, es akkor meg nincs szivem felebreszteni.. nem akarok rendszert minden aron, de 5 orat csak nem hagyhatom aludni, azt irjak mindenhol.
nekem a vedono semmit sem mondott, sajnos, a gyerekorvos meg még nem latta, mert nem volt itthon csak hetvegen :(
holnap megyunk vissza a korhazba, a csecsemosokhoz is, meg megnezzuk a szoptatasi ambulanciat, hatha okosabbak leszunk.. bar attol felek, hogy annyit utanaolvastam, hogy mar nem hasznos, hanem artalmas :(
Én a tápszert úgy csinálom, hogy vízforralóval forralok vizet reggel egész napra és abból öntök. Mikróban melegítem iható hőmérsékletüre bele a táp, jól összerázom és kész. Tudom, hogy nem így van a dobozán, de én már évek óta így csinálom és semmi gond nem volt. Ezzel legalább éjjel spórolhatsz egy csomó időt és a gyerek se ordít. Én a konyháig alig látok kimenni nemhogy még vizet forralni, hűteni stb.! Nem írtam az előbb, de esetleg forralt vizet is adhatsz egy pár kortyot (pl. ha csuklik), az is segít levinni a sárgaságot. Én már a kórházban adtam, mikor még nem volt tejcsi és csak egy minimálisan sárgult be!
az egyik előző válaszoló
Hát igen ez nálunk is így volt! Ment a grimasz ezerrel. De aztán többszöri próbára már kortyolgatott belőle.
Két etetés között próbáld.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!