Meddig "kínozza" vajon? Nem tud aludni
Kicsi lányom nagyon nehezen tud elaludni, és nem tud aludni.
Mozgásban van álmában:( Most is elaltattam, letettem aludni. Hátról oldalra billent, és egyből felnyomta alkarra magát, azonnal felébredt.
Ha hason van kúszik, vagy oldalra billen, háton is billeg:(
Annyira kialvatlan ha 5percet tud aludni már jó.
Ötletek, hogy pihenni tudjon? Saját magát ébreszti fel, meddig lesz ez így?
és szopi után hasra teszem és mellé fekszem míg el nem alszik mélyen
a kezemmel meg simogatom a hátát és nem engedem h mozogjon
mindig ugyan akkor altasd
legyen rituálé pl ebéd fogmosás mosdás alvótárs (csak alváshoz add neki oda) mese 2-3 perces és mindig ugyan az)
ne enged h 5-10 perceket aludjon
húzd el a sötétítőt vagy rolót vagy redőnyt /kinek mi van
előre ha nagyon meleg van
nekem bevált h mellé fekszem / rendszeresen el is alszom és akkor a baba is jobban alszik ha én is :-)
Milyen kicsi? Hány hónapos?
Nálunk akkor volt ez, amikor megtanult valamit. Pl. forogni és akkor álmában is forgott és felébredt rá. Én azt csináltam, hogy magamon hagytam, hogy ott aludjon. (napközben) - legalább én is pihentem :)
4hónapos még/már.
Napirend már van, nem azzal van a baj. Fejlődik, most nagyot nőt(súly és hossz)
Szépen elaltatom. Most indult be a mozgás is nála nagyon. És akaratlanul nekiáll mocorogni álmában.
Én nem hagynám, hogy csak 5percet aludjon, de nem nagyon lehet visszaaltatni.
Egész nap nem heverhetek mellette, a nagy2éves, vele is foglalkozni kell. de vele nem volt ilyen gondom, ő álmában nem ficerget, vagy nem ébredt fel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!