Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejpépböl kinek mennyit eszik...

Tejpépböl kinek mennyit eszik a babája? Az én babám 4 honapos 2 napja kezdte kostolgatni és ma megette mind 135ml viz 50g por. Ha majd kevés lesz neki h kell emelni az adagot mennyi viz és por?

Figyelt kérdés
2009. márc. 15. 13:19
 1/2 anonim ***** válasza:
jo étvágya van a babádnak az én fiam is négy honapos ö ár egy hete eszi a pépeket de edig még csak fél adagot sokszor abbol is hagy egy keveset
2009. márc. 15. 13:53
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám is előszörre megette a teljes adagot,úgy tűnt,az egész dobozzal meg tudná enni...De kb.2 hét múlva alábbhagyott a lelkesedése.Megeszi,nagyon szereti,de az utolsó kanál alig megy le.6 hós lesz,és nekem eszemben sincs emelni az adagját,szerintem bőven elég,te is ráérsz még vele,nehogy "túletesd".Ha emelnéd az adagot,rakj egy kanállal több port,és addig kevered hozzá a vizet,amig megfelelő sűrűségű nem lesz.
2009. márc. 15. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!