Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért akarják annyira hogy...

Miért akarják annyira hogy elmenjek a temetésre 14 hónapos kislányommal?

Figyelt kérdés

meghalt férjem "mostoha" nagypapája.

pár nap múlva temetés.

van egy 14 hónapos kislányunk.

nincs kire hagyni.. szüleim is dolgoznak,

anyósom ( az ő anyukájának a férjének lesz a temetése)

ragaszkodik hogy ott legyek mert hogy ILLIK !

de nem érti hogy én nem akarok elmenni?

milyen a gyerek,?

visítozik játszik.. de egy temetőben?

és ha nyűgös lesz ?

anyósom mondta hogy majd ő elsétál vele vagy én

DE ÉN NEM AKAROK

miért nem fogják fel?

a férjem mondta hogy nem fontos mennem

de ha nem megyek én leszek a ROSSZ.

mert nem mentem el..ha meg ott leszek és nyűgös lesz a lányom pláne ha kánikula lesz akkor meg az lesz a baj hogy

miért hoztam ide egy kisbabát...

mit csináljak? anyósom eröszakoskodik hogy menjek,

miközben neki illene főleg ott lenni az anyukáját támogatni.. nem nekem.

SZERINTETEK???

2011. máj. 23. 15:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi a visszakérdezésért, de akkor a kislányod mostoha dédapjának lesz a temetése? Én nem mennék el. Temetésre járni amúgy sem egy felemelő élmény. Szerintem nem olyan "közeli" a rokonság(mostoha+dédi). És igazad van a kislányod szemszögéből nézve is + nincs kire hagyni. Nekem nem okozna lelkiismeret furdalást ha nem mennék el. Minden szempontból igazad van!
2011. máj. 23. 15:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ezeket, a mások által kötelezőnek titulált dolgokat nagyon egyszerűen szoktam intézni. Ha nincs kedvem nem megyek, elmondom normálisan az indokaimat, utána van, hogy puffognak 1-2 hétig, de végül minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Tehát ha nem akarsz menni, ne menj. És kész.

2011. máj. 23. 15:54
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy ekkora babával semmiképpen nem mennék el. Szerintem túl kicsi még az ilyesmihez....
2011. máj. 23. 15:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vinném el semmiképp. Ez nem gyereknek való program. Nagyobb gyereket sem vinnék. Az anyósodról meg csak annyit, hogy azért mert ő kitalált valamit még nem kell úgy lennie. Szokjon hozzá, hogy ennek a babának Te vagy az anyukája, és a Te döntésed, hogy mi a jó Nektek.

Az enyém is ilyen akaratos, de én nem hagyom magam :)

2011. máj. 23. 16:01
 5/13 A kérdező kommentje:

igen elvileg a dédnagypapa..

de azért vagyok ideges, mert anyósom nagyon furcsa ember

ha nem mennék el hetekig nem szólna hozzám és

mindnekinek mondogatná hogy én milyen vagyok hogy nem voltam képes elmenni a temetésre

hihetetlen hogy nem fogja fel hogy nem akarok menni

ismertem papát és ha nem lenne a lányom nyílván elmennék

de így?

tudom hogy nem lesz választásom el kell mennem különben

még kitagadnak.. ha anyósomon múlna......

2011. máj. 23. 16:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mennék. A fiam szintén 14 hónapos, a születése óta nem járunk kötelező, "de hát illik megjelenni" eseményekre, csak olyanokra, amiken tényleg szeretnénk részt venni. Persze a család (férjem részéről) vérig sértődött, egyedül anyósom áll még velünk szóba, az unoka miatt.

Ekkora gyereket amúgy sem vinnék temetésre, azért meg nem érdemes kitenni a kicsit egy egész napos nyüglődésnek, hogy egy fővel több legyen a gyászoló rokonság.

2011. máj. 23. 16:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden épeszű ember megérti,h egy ekkora gyerek nem való temetésre.Én a nagyobb gyerekeimet sem vittem,tudom,h ebből sok vita szokott lenni,de mindenki ismeri a saját gyerekét,én tudom,h nekik még nincs ott a helyük.Ha anyósod kedvében akarsz járni,lehet,h akaratlanul,de megbántasz olyanokat,akik valóban gyászolni mennek a temetésre,mert a kisgyereked megzavarja őket.Én voltam olyan temetésen,ahol volt két kisgyerek,akik szaladgáltak,nevetgéltek,hangosan beszélgettek-nem volt oda való.
2011. máj. 23. 16:16
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

persze, nyilván illik elmenni, ahogy írod el is mennél ha lenne ki vigyáz a babádra.

én sem vinném el a babám, anyósoddal meg nem foglalkozz!

2011. máj. 23. 16:20
 9/13 A kérdező kommentje:

pontosan azért nem akarok menni mert tudom hogy

nem odavaló egy kisgyerek

lehet hogy mindjárt felhívom anyósomat és közlöm hogy

nem megyek

nagyon gáz ez a helyzet...

2011. máj. 23. 16:20
 10/13 A kérdező kommentje:

na képzeljétek felhívtam dédmamát

és elmondtam neki a dolgot

és mondta hogy nyílvánvaló hogy ne menjek és a dédunokáját se vigyem nem oda való

megnyugodtam.

anyósom meg majd megbékél.

köszi azért a válaszokat :)

2011. máj. 23. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!