Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi reagáltuk túl tényleg? Te...

Mi reagáltuk túl tényleg? Te mit tennél?

Figyelt kérdés
Párom régi haverjának a fia 4 hóval idősebb a mi fiunktól.Nos ez a kisfiú-másfél éves-verekszik.Ha elmegyünk hozzájuk megáll a fiam előtt,néz a szemébe és zutty,lekever neki egyet.Ez történt két esetben,nem szóltunk.Persze fiam ekkor bőg és fél is ott,nem mozdul a lábunktól.Tegnap voltunk ott ismét,megint zutty pofon,akárhogy figyeltük csak sikerült neki,mi meg eljöttünk,szerintünk erre senkinek sincs szüksége.Alig érünk haza jön apuka,hozza vissza a gyereknek vitt ajcsit-névnapja volt-és,h ez nem megoldás amit mi csinálunk és,h szerinte párom úgy elhúzta a pofozós fiú karját,h az majd belilult-10 perc alatt-és örüljünk,h régi barátok vagyunk,mert kidobott volna másképp minket.Még mi kérjünk bocsit?Te mit tennél most,illetve a pofozáskor???Fiam egyébként elég félős,szerényke,érzékeny,semmi szüksége erre.Vagy nem kellett volna eljööni?Múltkor is a szemünk láttára verte-!-el a pofozós fiút az anyja...
2011. máj. 23. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
nyilván azért ilyen mert szegénykét verik :( nem ő tehet róla hanem a szülei, ezt látja, azt hiszi szeretne valamit, zutty egy pofon és megkapja :((( jajj de sajnálom :( én megszakítanám az ilyen szülőkkel a kapcsolatot, szerintem jól tettétek, ezt ők is érezték, ezért ment utánatok apuka
2011. máj. 23. 15:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen,a picit én is sajnálom,édike lenne amúgy!
2011. máj. 23. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:

hát ez jó..

még ők vannak megsértődve mikor a hülye gyerekük bántja a tiedet..

jézusom .....

2011. máj. 23. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Ott kezdem, hogy már az első pofon után helyretettem volna az ismerős GYEREKET. Ilyenkor nem vagyok szívbajos, ha ott is van a szülő, főleg ha nem is reagál semmit, én rászólok a másikra.

A többit meg: apukát elküldtem volna a búsba. Persze, verje agyon a fia az enyémet, én meg a "régi barátságra" való tekintettel csak bazsajgok a sarokban, mégis hogy gondolta ezt? egyáltalán nem reagáltátok túl szerintem.

2011. máj. 23. 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Húú ez tényleg nagyon kellemetlen szituáció!

Mi pont ugyan így jártunk, csak távoli barátokkal és mi ott is aludtunk náluk. Szintén 4 hónap van a két gyerek között csak a miénk az idősebb, de félénk, szerény visszahúzódó típus. Az Ő gyerekük meg olyan verekedős, sikítozós baba. Szintén másfél év körül voltak amikor ott voltunk.

Szegény fiamat 2 napig terrorban tartotta a másik baba, már csak az ölemben volt meg a fiam. Úgy sajnáltam, látták is rajtam a barátok, hogy nem esik jól, de Ők rászóltak a gyerekükre, csak semmit nem ért. Ugyan úgy csinálta. Már alig vártam, hogy jöjjünk haza felé. Ha megtehettem volna hamarabb én is eljöttem volna. Ezért nem nekik kell megsértődniük, hanem nekik kell a gyerek nevében bocsánatot kérniük, hisz Ők a szüleik nekik kellene megnevelni.

Szerencsére a mi barátaink rosszul érezték magukat ez miatt, nem győztek bocsánatot kérni és magyarázkodni, hogy nem értik miért csinálja ezt, hisz nem látja ezt senkitől, nagyon rendesen bánnak vele a szüleik. Szerintem itt meg pont a szigor hiányzik, nincs miért szót fogadni a gyereknek, hiszen úgy sem fogják Őt megbüntetni. Bár az is kérdés, hogy ér-e valamit egy másfél éves gyerek büntetése... Persze mindig mondják, hogy nem szabad, de olyan kedvesen, mosolyogva... Szerintem nem veszi komolyan a kérést a gyerek...

Már fél év telt ez azóta, hogy találkoztunk. Nem tudom ugyan olyan maradt-e a gyerek azóta, a nyáron újra találkozni fogunk. Remélem kinőtte:-))

2011. máj. 23. 15:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát köszi csajok,csak mégis kicsit lelkifurdim volt,h lehet nem kellett volna így eljönni.De azért úgy látom szerintetek is jól tettük.
2011. máj. 23. 16:03
 7/7 anonim ***** válasza:
szép kis barátok
2011. máj. 23. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!