Bele kell nyugodnom, hogy minden nap 6-kor kelünk?

Sajnos nincs ötletem, ha szerencséd van az idő segít. De egyáltalán nem biztos...
Ha jól értelmezem, akkor egy szobában vagytok a babával, ugye? Mert elképzelhető, hogyha már külön lesz, akkor már nem ébred fel majd a mocorgásra néhányszor és idővel hozzászokik ahhoz, hogy tovább aludjon.
De az is benne van a pakliban, hogy ő egyszerűen korán kelő, ez esetben ez nem nagyon fog változni.
Az én babám is ilyen, annyi a különbség, hogy én ezt jól viselem, mivel én is korán kelő vagyok. Mindig is az voltam, Édesanyám azt mondja, hogy már baba koromban is ezt csináltam. Hiába alhattam volna, ébredtem hat körül és nem lehetett visszaaltatni, kezdtem a napot. És így is maradt, mindegy, hogy közben felnőttem, dolgoztam, amikor a baba előtt éveken át gyakran szórakozni jártam, akkor is korán keltem. Sebaj, hogy négy körül fekszem le, akkor is 6-7 körül úgy kelek, mint akinek kötelező. Imádok felébredni, sokszor csalódottság van bennem, ha négykor megébredek, hogy még csak négy óra van és még ágyban kell maradnom. Ki érti ezt? :-)
A férjemnek nincs baja a reggeli alvással, neki öt ébresztő csörög ahhoz, hogy valóban felébredjen, hétvégén sokáig alszik.
A fiam épp olyan, mint én, már átalussza az éjszakát jó ideje, 8 körül alszik el, de hat és fél hét között ébred, nincs mese és a következő evés után tíz körül szundít még egyet.

Szia!ezzel én is szenvedek,igaz még csak 3 hónapos,de este fürcsi után el is alszik,de 1 óra múlva mér fent van és csak éjfél után alszik el újra.Kb 2-4 között ébred szopi,aztán7-8-ig bírja,és ha szerencsém van akkor utána elaszik,kb 10-ig...Pedig 2 hónaposan már éjjel aludt,most nem tudom mi ez....
Kitartást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!