Mennyi idő alatt tanult meg csőrös itatóból inni a babátok?
1-2 nap alatt, 7 hónapos volt a fiam.
1 éves koráig olyan szilikonycsőrű puhát (Nuby)használtunk, azóta keményebb csőrű Aventet.
Az én gyerkőceimnek is volt csőrős poharuk,kb.8-9 hós koruk körül kapták az elsőt és tanitottam belőle inni őket.De rövid ideig használtuk,mert aztán egyszerűbb volt lezárható kupakos üveg használata,abból nem folyt ki az innivaló,ha mentünk valahova,mert én is vettem tommee tippee-s itatós poharat "cseppementeset" a lányomnak,mégis kifolyt belőle valahogy mindig az icije a táskámba.Ne aggódj,meg fogja tanulni a babód is,csak idő kell hozzá,rájön a nyitjára és utána már nem lesz gond.Vagy ha csőrős pohárból nem megy,próbáld meg neki az itatós-lezárható kupakos üvegből!
Egyébként én most már igy visszagondolva,picit feleslegesnek tartom az ilyen "varázsitatós",meg mindenféle csőrős poharakat,mert rövid ideig használatos és most már sokkal egyszerűbb az üvegből itatni-amiről már irtam.Mondjuk az én gyerekeim a volt itatópoharukból van hogy isznak kakaót,na arra még használjuk,de különben a szekrénybe állnak az itatós poharaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!