Hogy kezelnétek az ilyen jellegű hisztit?
Teljesen kétségbe vagyok esve.. A kisfiam(15 hós) pár napja addig-addig hisztizik,sír valamiért(amit nem szabad),míg nem a végén hányás következik.(ráhagyni ezért meg nem szeretnék olyat,amit nem szabad..) Teljesen mindegy mikor evett elötte.
Az ok,hogy front,fogak meg minden,de már nem bírom...Szétesik a fejem,tanácstalan vagyok.
Nem ütöm(ezt előre leszögezem),nyugtatgatom,elterelném a figyelmét,de ezt sem hagyja csak hisztizik.
Bár hányás nálunk nincs, nálam eddig a járókába beteszem vált be, illetve volt, hogy felültettem a fiam a kanapéra 1 percre. A lényeg persze ebben az, hogy határozottam és gyorsan kell csinálni, különben nem vesz komolyan, azt hiszi, játszunk. Na itt nem hiszi azt. És közlöm vele, hogy ha abbahagyta, akkor szóljon, és elmagyarázom, miért nem szeretem, ahogy viselkedik. Aztán igy egy-két perc alatt lehiggad. A másik, amit leginkább este használok, de ő is ugye este fáradtabb és "viccesebb", hogy nem akarja megenni, amit előtte 2 perccel még meg akart... Erre flegmán, de határozottan közlöm vele, hogy rendben, de akkor ez a semmi volt a vacsorája, üres hassal fog aludni reggelig, és elkezdek pakolni előle. Erre mindig meggondolja magát.
Nekem 2 éves a fiam.
Öleld meg! Nincs az a gyerek, akit ez nem nyugtat meg.
Ha kezdetben nem engedi, akkor sutyorogj neki, tereld el a figyelmét a hiszti tárgyáról, guggolj le mellé, simítsd meg az arcát, öleld meg, stb. Működnie kell! erőltesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!