Van időtök szeretkezni gyerek mellett? Estére nem vagytok már fáradtak?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 13:17
11/19 anonim válasza:
idő és alkalom lenne, de az én hibámból mostanában kevesebbszer fordul elő:( nagyon dolgozam rajta, mert régen azért 2-3 naponta együtt voltunk, most meg het 1, max. nem sürget, nem hibáztat, nem kacsingat másfelé, imád, imádom, és nem akarom, hogy bármiben hiányt szenvedjen.
12/19 anonim válasza:
Mi gyerek előtt sem voltunk túl aktívak,de mióta megvan szinte nincs is szex,én hulla vagyok estére,meg a férjem is.Élünk egymás mellett ,mint a lakótársak:(((((((Nem sok jövőt jósolok ennek...
13/19 anonim válasza:
9 hónapos a kisfiam,és a terhességem harmadik trimesztere óta gyakorlatilag megszűnt volna a házaséletünk,ha rajtam múlik.Sokszor nincs kedvem,fáradt is vagyok,szülés után még jó sem volt egy darabig,de szerencsére a férjem türelmes ember,és mindig hangulatba tud hozni.Örülök,hogy így van.Nagyon nem szeretném,ha elhanyagoltnak érezné magát,és persze tudom,hogy én is frusztrált lennék.
14/19 anonim válasza:
Heti egyszer talán. Nekem nem sok kedvem van hozzá. A gyerek minden éjjel fent van. A héten fogzik, alig alszunk, örülök, ha este alhatok. A férjem mindig hisztizik is emiatt. Tulajdonképpen örülök, hogy még kíván, de nekem nem sok kedvem van hozzá.
15/19 anonim válasza:
11 hetes a babám. Igen, heti 3 - 4 szeretkezés mindig van.
Úgy gondolom most még sokkal könnyebb, mint majd pár hónappal később, vagy 2 gyerek mellett.
16/19 anonim válasza:
Estére már fáradtak vagyunk de ez nem azt jelenti h nem szexelünk, lehet reggel is mig a gyerek alszik és délután is mikor szintén alszik(15 hos).2-3 naponta vagyunk együt.
17/19 anonim válasza:
Hetente kétszer-háromszor vagyunk együtt.Ez ahhoz képest kevés, hogy a terhességem előtt, friss házasként minden nap együtt voltunk.De most mégis beérjük ennyivel.8 hónapos a kicsi.Az éjszakával nincs gondunk, másfél hónapos kora óta átalussza, ez alól csak az a 2-3 éjszaka a kivétel, amikor jön a fogacska.Viszont minden reggel fél 6-kor kel a férjem is, és a lányom is.A kicsinek ez bőven elég, hisz már este fél 8-kor alszik.Szóval egész nap babázok, rengeteget foglalkozok vele, igényli is.Napközben nincs idő pihenni.Estére teljesen kipurcanok, sokszor már fél 10-kor alszom.A férjemet meg a munkája nyúzza le.Örülünk, hogy fekszünk egymás mellett, és simogatjuk egymást.Így nézzük a tv-t.Ilyenkor egyikünk se hiányol semmit,pedig nagyon imádjuk egymást.Amikor viszont együtt vagyunk, és mivel ritkábban, annál jobb!
18/19 anonim válasza:
Idő van, mert ott az éjszaka, de legtöbbször a fáradtság miatt tologatjuk, hanyagoljuk a dolgot. De max. 7-8 napig, általában heti egy-két alkalommal azért sort kerítünk a dologra, mert hihetetlen stresszoldó számomra, másnap egyfolytában jó kedvem van, semmi nem tud felidegesíteni.
15 éves házasok vagyunk, 3 gyerekkel, akik 2, 8 és 11 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!