Tanácsadáson sír a 18 hós babád, és egy anyuka a füled hallatára azt mondja a gyerekeinek, hogy az okos és ügyes gyerekek nem sírnak, te mit tettél volna? Válaszoltál volna neki?
Annyira el voltam foglalva a fiammal (vetkőztetés, nyugtatgatás), hogy később fogtam fel, hogy ez a nő miket beszélt. (3-4 gyerek+anyuka is van bent egyszerre) Sajnos mióta volt a fiamnak egy kis balesete, ahogy belépünk a rendelőbe sírni kezd.
Így utólag kicsit bánt, hogy hagytam szó nélkül ezt a megjegyzést. Anyatigris vagyok, ugrok mindenre, de ezt nem tudtam lereagálni. Vagy nem is kellett volna? De nagyon rosszul esett.
Szerintem ne csinálj belőle gondodt,teljesen felesleges.
És ne vedd magadra az ilyen dolgokat,mert lehet még sok ilyen hasonló megjegyzéssel fogsz még találkozni,ezek miatt ne legyen rossz napod.
Egyébként egyik gyerek sírósabb a másik meg nem.
Nekem a 3. gyerekem volt olyan ha észrevette hogy az orvosi rendelő felé megyünk már útközben elkezdett sírni.
Ahogy nőtt a kis értelme már el tudtam magyarázni hogy nem lesz semmi baj.
4 gyerekes Anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!