Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit éreztetek amikor tudtátok,...

Mit éreztetek amikor tudtátok, hogy az a bizonyos lesz az utolsó szopi? Vagy éppen hogy nem tudtátok hogy volt az utolsó.

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 21:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Mire gondolsz az elapadásra vagy az elválasztásra?
2011. máj. 21. 21:24
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Én előre elsírattam magamban. 21 hónapig szopott a kislányom, és nem tudtam, hogy még meddig lesz tejem, illetve azt, hogy egyáltalán meddig fogja kérni. SZerencsém volt, mert végül Ő döntött úgy, hogy nem kéri többet, így nem volt bennem az az érzés, hogy kérte volna még. Így az a pillanat már nem volt olyan keserves nekem, inkább az azt megelőző 2-3 hét voltam magam alatt, amikor már éreztem, hogy Ő tulajdonképpen anniyra nem is ragaszkodik ehhez az egészhez....
2011. máj. 21. 21:25
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Babámat 4 hónapos koráig szoptattam. Percre pontosan meg tudom mondani, hogy mikor szopizott utoljára. Akkor ott éreztem, hogy az lesz az utolsó. Még most is sírva fakadok, ha rágondolok. Egy szombat hajnal volt...

Sokat szenvedtünk a szopizással, mindenki azt mondta lusta baba, van ilyen. Nemrég kiderült, kötöttek az izmai, az arcizmai is, ezért nagyon fárasztó volt neki a szopizás.

Sajnálom, hogy így alakult, mert életem legszebb élménye volt.

(ez egy másik kérdésre adott válaszom, de mivel idepasszol, bemásoltam)

2011. máj. 21. 21:33
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 15 hónapos koráig szopott a kislányom, nem tudtam akkor hogy az utolsó szopi lesz, mert néha reggel még kérte néha már nem, úgyhogy egyszer csak azt vettem észre, hogy már nem is szopizott egy hete, nem éreztem rosszul magam, néha eszembe jut milyen jó is volt amikor szopizott, de nekem is szerencsém volt, mert nem elapadt a tejem hanem már neki nem volt igénye rá
2011. máj. 21. 21:35
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Én most már minden napot úgy élek meg, hogy lehet ez volt az utolsó, mert már 20 hónapos lesz a fiam. Érzem, hogy egyre kevesebb tejem van. Én is azt szeretném, hogy magától hagyja abba, de nem várok már sokáig vele, mert az egészségem sínyli meg a szoptatást.
2011. máj. 21. 21:36
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
én megkönnyebbülést éreztem.(meg lehet kövezni érte).egy éves volt a fiam,alig volt tejem,már kínlódás volt.jóllakni nem lakott vele,csak szomjoltó volt neki.így áttértünk a tápszerre,majd tejitalra.azóta is össze tudunk bújni,nem kerültünk ettől távolabb egymástól.azóta se keresi,pedig már eltelt azóta lassan kilenc hónap.
2011. máj. 21. 21:48
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az utolsó héten, már érezhető volt, hogy nincs tejem, csak megnyugtatja magát, majd egyik este odahajolt, megnyalta a bimbót, és kiköpte, de látszott, hogy a "hideg kirázza", utána nem fogadta el, én meg nem eröltettem. 11 hónapos volt. utána 2 napig elég szar érzés volt, de utána túltettem magam a dolgokon. Ez az élet rendje, életszakasztól függően , el kell őt engedni.
2011. máj. 21. 21:52
 8/26 A kérdező kommentje:

Minden fajta utolsó szopi érdekel.

Na jó talán egy kicsit jobban, amikor a babának még kellene, de nincs. De minden választ várok és köszönök!

2011. máj. 21. 21:52
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

az első babámnál két évesen választottam el mert szeretem volna kis tesót így tudatosan előre elterveztem persze rossz érzés volt de legalább a tesó be is jelentkezett következő hónapban (akkor már fél éve próbáltam összehozni)

a másodiknál 25 hónaposan már csak egy volt a reggeli de már nagyon nem éreztem jól magam tőle kellemetlen érzés volt h jön reggel és szopizik így elmeséltem neki h sajna elfogyott a tejcsi, 1 hétig küzdöttem vele addig apasztottam és akkor egyszer még megpróbálta de persze nem jött szinte semennyi sem akkor abba is hagyta megkönnyebbültem tőle

a harmadik is cicimániás de ö még kicsike nem tudom mi lesz majd ....

2011. máj. 21. 22:09
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Szomrúságot éreztem. Sajnos hiába próbálkoztam,akármilyen sűrű szopizással, külön szaporító fejéssel, mindenféle bogyóval, teával....4 hónap kínlódás után nem szenvedtettem tovább a fiamat.Rajta nem múlt volna, erős, ügyes volt, de valahogy nem sikerült és a végén mindig ideges lett, hogy minek adom neki oda, ha pár korty van benne. Közben is és utána is kaptunk anyatejet a központból, úgyhogy ez enyhített a bűntudatomon.Azóta már tápszeres.
2011. máj. 21. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!