Másnak is ennyire mozgékony 1 év körüli babája? Többi lenn.
Én tettem fel a kérdést csak nem emlékszem rá?:D
Ugyanígy vagyok!Az etetőszékben öt percig elvan,aztán rugdossa az asztalt,ívbe feszíti magát,előre-hátra dülöngél,majd feldől az etető!Mindezt kajával a szájában.Pelenkázástól leizzadok,nem tudom egy helyben tartani.Már azon gondolkodtam nyáron mi el sem tudunk menni a strandra,mert nem ülne el a pléden.
Akármilyen fáradt,már esik-kel,de akkor is feláll,megy csúszik forog stb.Remélem nem hiperaktív lesz!
szia! az én lányom is ilyen, 13 hós és egy percig nem bír nyugton maradni. Tesz vesz egész nap, mindig siet pedig semmi sürgős dolga :D
a pelenkázás nálunk is izzasztó, általában ordítás a vége, mert elmászna és visszatartom. úgy szedem a kezem ahogy csak tudom de nem sok időt hagy rá. ja, és az én babán az autóban is utál utazni, mert ott ugye ülni kell. pedig kocsikázni azért a gyerekek többsége szeret. hát nekünk nem kell hosszabb útra indulni mert addig feszíti magát és ordít míg ki nem veszem.
szerintem ne aggódj, majdnem minden baba ilyen.
kedves utolsó!
ugyanez van nálunk is, amit leírtál...:)az én lányom 14 hós, de az autósülés neki is a rémálma, na meg az enyém is...:) azt hittem ezzel csak mi vagyunk így.:)
az én kislányom is ugyanilyen.
14 hónapos kis örökmozgó.
ugyanolyan dolgokat csinál mint a tied.
ebben a korban ez természetes, majd leállnak előbb utóbb.
szerintem azért csinálják ezt mert örülnek hogy mehetnek :)
Na, az én kisfiam is ilyen, nyugi, természetes:)Az enyém 13 és fél hós, 2 hónapja gyakorlatilag szalad, és állandóan kergetem a lakásban, ha enni kell, ha pelenkázni:)
Nem tudom megy e már a babád egyedül, de ha elindul, még kevésbé lesz megállás:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!