Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más nem kap idegbajt, amikor...

Más nem kap idegbajt, amikor evésnél, alvásnál szórakozik vele a gyerek?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok a kérdésért, csak kíváncsi vagyok, hogy velem van baj? Türelmes embernek tartom magam. Imádom a gyermekem. De. Amikor evésnél 2 falat után eltolja a kezem, és dobhatom ki, amit egész délelőtt főztem, mindezt elég gyakran (teszem hozzá, nem a főztömmel van baj, az üveges se megy), akkor nagyon mérges tudok lenni.

Ha meg aludni kéne, egy órája fekszik, zümmög, altatja magát. Csend van, megkukkolom, hátha be kell takarni, erre álldogál a kiságyban. Sírás ordítás, és kezdődik elölről. Komolyan, néha úgy érzem, nem 2 szem, fél marék magneb6-ot kéne szednem naponta. Ma a szőnyeg porolással éltem ki a dühömet:)

Vannak szuper napjaink, félre ne értsetek, csak mostanában gyakran van ilyen is, és elgondolkozom, jó anya vagyok-e, mert lehet, valamit elszúrok.

Más is kijön a sodrából néha?

2011. máj. 20. 15:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálunk is hasonló a probléma.Az én fiam 17 hónapos de most újabban csak a porszívóval hajlandó enni.Ha meglátja az etetőszékét,elkezd sírni,nem lehet beleültetni.Nem tudom miért utálta meg ennyire:( Pedig eleinte szépen evett benne,vagyis én etetem mert máig nem mutat hajlandóságot az önálló evésre.De mindig szórakoztatni kell,mikor még a székben evett,mindig valamit rakni kellett a kezébe,hogy lekösse magát.Mire végeztünk a kajával,halomnyi cucc volt körülötte.Aztán behoztuk a szobába,de a TV-t be kellett kapcsolni,úgy evett csak.Meg a távirányítónak a kezében kellett lennie,váltogatta a csatornákat,tökre élvezte:))én meg lapátoltam a kaját a szájába.De már ez sem köti le,most a porszívó a sláger.Elmatarászik mellette én meg etetem.

Az alvással én nem vacakolok,ha látom rajta,hogy álmos,beteszem az ágyba és kész.Igaz,egy ideig fent van,elmotozik magában de aztán (többnyire)elalszik szépen.Ha meg nyügi napja van,akkor meg hagyom,had sírjon.Nem kapkodom ki mindig,persze ha már 10 perce sír vagy több ideje,akkor bemegyek,kiveszem.Nem vagyok annak híve,hogy egyet nyekken a gyerek és már ki is veszem az ágyból.Mikor kisebb volt azért persze kivettem,de most már nem.Tanulja meg,hogy nem lesz kivéve valahányszor nyekken egyet.Működik is,persze vannak kivételek,mikor nem hagyom percekig ordítani(beteg,fogzik.....ilyenek).

2011. máj. 21. 10:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!Jajjjj,evés,feláll a szőr a hátamon,ha kajaidő közeleg...Bár mostanában picivel jobb-sokszor a reggeli 5 falat után du 5 körül fogadott el újabb 5 falatot és ez kitartott.Aztán későbbre tettem az ebédet.Reggeli fél8 körül,ebéd fél 1 körül-ahogy a reggeli alakul és reggelire csökkentettem a mennyiséget és bevált,ekkor olyan 13 hós volt,mostanában ált megy a kaja úgy-ahogy,valahogy.Bár nemrég voltunk méreckedni és mégis szépen gyarapodik,megnyugtató.Egyébként sokszor felidegelt,de mamár beveszem a lesz..arom tablettát,majd eszik ha éhes lesz!

Alvásra nem tudok mit mondani,jó alvó ált,ha meg nem megy nem erőltetem-én se vok mindig álmos.

KITARTÁS!!!

2011. máj. 21. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!