Vett valaki a DM-ben most Pampers Activ Baby pelust? A nagy dobozosat? 6490-ért azt hiszem!
12:46
Nos nekem eddig viszont a fehérrel voltak gondjaim. Az én lányom attól reggelre, mindig tiszta pisi volt:(
Ez a csomagolás u.a, mint a rendes kék csomagos active baby. Bár most jut eszembe! Van a sima active baby csomagolás, az egy kicsit vékonyabbnak tűnik nekem, mint amelyiken a holdacska van (mintha éjszakai jelölés lenne rajta). Most is olyat választottam. Igaz majdnem szét kellett szedni érte az üzletet, mert legalul volt:)
Előző vagyok
Meddig van ez az akció?
:)
Persze ki kell tapasztalni, hisz minden gyerek más...!Mindegyiknek más a jó!Akkor én is kiprobálom!Van 25% os kuponom is, szoval 4800 ra jön ugy ki!Az meg nagyon jó ár szerintem!Köszi!:)
12:46
Akció a készlet erejéig van hirdetve. Én is úgy mentem inkább, hogy előtte telefonáltam, hogy van-e?
A mivel én hónap elején elvásároltam a 15%-os kuponom (+ váltottam be pontot is) így sajna nekem csak a 25%-os kupont sikerült igénybe vennem. Így fizettem 4874.- ft-ot. Ha elosztom, akkor 36,9-re jön ki 1 pelenka. Nekem így is megérte:)
1. vagyok. Kibontottam én is, összehasonlítottam a nem dobozossal,és semmi különbséget nem látok. Maradjon is így! :))
Egyébként én mindig Pampers-t veszek, és mindig a DM-ben, 25+15%-os kedvezménnyel. Kevesebb, mint 30 ft-ra jön ki db-ja, ennél kedvezőbben minőségi és balesetmentes pelust nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!