Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vett valaki a DM-ben most...

Vett valaki a DM-ben most Pampers Activ Baby pelust? A nagy dobozosat? 6490-ért azt hiszem!

Figyelt kérdés
Vélemény?
2011. máj. 20. 12:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

12:46

Nos nekem eddig viszont a fehérrel voltak gondjaim. Az én lányom attól reggelre, mindig tiszta pisi volt:(

Ez a csomagolás u.a, mint a rendes kék csomagos active baby. Bár most jut eszembe! Van a sima active baby csomagolás, az egy kicsit vékonyabbnak tűnik nekem, mint amelyiken a holdacska van (mintha éjszakai jelölés lenne rajta). Most is olyat választottam. Igaz majdnem szét kellett szedni érte az üzletet, mert legalul volt:)

2011. máj. 20. 13:04
 12/22 anonim ***** válasza:
Szuper! akkor ez kuponnal még olcsóbb, ráadásul van még végösszegi 15%-om akkor szinte ingyen adják majd! :D Lányok bearanyoztátok a napomat! Köszi
2011. máj. 20. 13:12
 13/22 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Meddig van ez az akció?

2011. máj. 20. 13:13
 14/22 A kérdező kommentje:

:)

Persze ki kell tapasztalni, hisz minden gyerek más...!Mindegyiknek más a jó!Akkor én is kiprobálom!Van 25% os kuponom is, szoval 4800 ra jön ugy ki!Az meg nagyon jó ár szerintem!Köszi!:)

2011. máj. 20. 13:13
 15/22 anonim ***** válasza:
Én a tescoban vettem most 3-as méretet. És amikor kibontottam a kartondobozt, majd szívbajt kaptam,hogy miért nem olyan a zacskó,mint a sima zacsis pelusnak, mert ez fehéres egy két minta van rajta,tettem is itt fel kérdést. De a minősége ugyanolyan, már használtunk belőle.
2011. máj. 20. 13:14
 16/22 anonim ***** válasza:

12:46

Akció a készlet erejéig van hirdetve. Én is úgy mentem inkább, hogy előtte telefonáltam, hogy van-e?

A mivel én hónap elején elvásároltam a 15%-os kuponom (+ váltottam be pontot is) így sajna nekem csak a 25%-os kupont sikerült igénybe vennem. Így fizettem 4874.- ft-ot. Ha elosztom, akkor 36,9-re jön ki 1 pelenka. Nekem így is megérte:)

2011. máj. 20. 13:17
 17/22 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Kibontottam én is, összehasonlítottam a nem dobozossal,és semmi különbséget nem látok. Maradjon is így! :))

Egyébként én mindig Pampers-t veszek, és mindig a DM-ben, 25+15%-os kedvezménnyel. Kevesebb, mint 30 ft-ra jön ki db-ja, ennél kedvezőbben minőségi és balesetmentes pelust nem találtam.

2011. máj. 20. 13:48
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem van 15 %-os bababónusz kuponom, meg a 25 %-os active beauty kupon. A kettőt együtt le lehet vásárolni, ha egy ilyen nagy csomagos pelust vennék?
2011. máj. 20. 14:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Utolsonak igen én is így veszem. Joker kupon (25%) +15% végösszegi.
2011. máj. 20. 14:38
 20/22 anonim ***** válasza:
Amikor egy mérettel nagyobbat vettem egy hete teljesen meglepődtem. Teljesen más volt az anyaga. Durvább volt fogásra. (6-os)
2011. máj. 20. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!