Miért néznek rám olyan hülyén, amiért szoptatom a gyerekem és a gyümölcs+zöldséget én készítem neki, nem dobozosat adok?
SENKIVEL ne törődj,csak MAGADRA hallgass!!!
s örülj,h az ÉLET legcsodálatosabb érzését átélheted h MAGADból táplálod Gyermeked:-))))
Boldog babazást!
15 hónapos szopcsizó Kisfiú Anyukája
amugy én sem értem,miért hiszik azt a tápos szülők,h egészségesebb mint az anyatej...tévedésben vannak,méghozzá óriásiban!!
az anyatejnél NINCS egészségesebb!!!!
szia! az én babám sajnos tápszeres, de nem gondolom, hogy jobb lenne ez, mint az anyatej, sőt! sokat küzdöttem, hogy szoptathassam... de ez már más történet.
a lényeg, tényleg senkivel ne foglalkozz! és légy büszke, mert nem mindenkinek megy ez! (se a szopi, se a saját főzés a babának - sokan ügyetlenek ez utóbbihoz)
szóval én csak gratulálni tudok!
Én kb egy évtizede vagyok anyukák között állandóan (munkámmal jár) , végighallgattam mindenféle nevelési elvet, táplálási módot stb, de ilyennel még sosem találkoztam.
Szoptasd nyugodtan és főzz neki, esküszöm nem értem néha az embereket :(
4 gyerekem van,mindegyikük legalább 2 éves koráig szopott, a hozzátáplálásnál nagyon szigorúan betartottam a legóvatosabb-WHO által ajánlott-időpontokat,és saját magam csináltam a kajájukat.Nem kaptak tejpépet,és 1 éves korukig az anyatej volt a fő táplálékuk-azaz szopi után kapták az egyéb kajákat.
És eközben becsuktam a fülem,és magasról tettem a "véranyázó","ősanyázó" és egyéb IQ bajnok megjegyzésekre,mert úgy gondolom,a későbbiek érdekében "rááldozhatom" gyerekenként pl a kajálásnál azt a 0,5 vagy 1 évet,amit a "pepecseléssel" töltök.Én se szóltam le senki módszerét,mindenki a saját gyerekéért felelős,én igyekeztem a legjobb alapokat megadni nekik ezekben a dolgokban.Te se aggódj,és egyik füleden be, a másikon ki.Ne foglalkozz vele.
Én sem értem...ez a nagy civilizált élet,felgyorsult világ,szinte divat lett a tápszer:-((
elég szomorú,h egy anya-persze ha van(lenne) teje-hogy h képes mégis tápozni a babáját?szégyen!!
ne is foglalkozz senkivel,szoptassd mig kéri s tudod:-)
15 hós szopcsizó kisfiú anyukája:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!