Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Gyümölcs napon lehet nyers...

Gyümölcs napon lehet nyers zöldséget enni?

Figyelt kérdés
2007. júl. 4. 20:39
 1/6 anonim válasza:
100%
Nyers zöldséget mindig lehet enni
2007. júl. 4. 21:17
 2/6 anonim válasza:
100%
Szerintem a zöldség keményitő napon aktuális.
2007. júl. 5. 07:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcs napon csak gyümit egyél. A nyers zöldséget salátaként kell felfogni, tehát mehet a húsnapon a hús mellé, keményító napon a főtt zölség mellé, szénhidrát napon a tészta mellé.
2007. júl. 5. 11:52
 4/6 anonim válasza:
100%
Ha elolvasnátok a részletes leírást, akkor kiderülne, hogy lehet. De csak nyers zöldséget. Valami olyasmi van, hogy a főzés során aktiválódik a keményítő, de ebben én nem vagyok szakértő. De nyers zöldséget biztos lehet enni a gyümölcsnapon. De a úgy gondoljátok hogy mégsem, akkor elmondanám, hogy a paradicsom,az uborka, a paprika mind gyümölcsnek számít nyersen. Így megfogalmazva lehet, hogy szebb.
2007. júl. 6. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyümölcsnapon zöldséget csak úgy szabad enni,ha legalább 4 óra eltelik közben.Amikor kiürül a gyomor,és nem keveredik mással.Ez egyébként minden másra is vonatkozik.

Üdv:G

2007. júl. 11. 13:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyik válaszoló úgy kezdte, hogyha elolvasnátok a ...

Akkor most neki is ajánlom, hogy olvassa át rendesen, saláta, azaz nyers zöldség csak fehérje és keményítő napra van leírva, tehát ezen a két napon lehet fogyasztani. A gyümölcs nap meg épp arról szól, hogy csak gyümölcsöt egyetek!

2007. júl. 16. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!