Mennyi idősen mondta a babód először, hogy anya, vagy valami hasonlót, amiről tudtad, h Te vagy?
8 hónapos volt,amikor mondott egy "anyu"-t,de persze tudom,hogy ez még nem azt jelenti,amit én szeretnék hallani:)
Az "a-pa" már régebb óta megy,de ez is csak olyan félig tudatos,ahogy látom.
6 hónaposan kezdte el az apázást, de akkor még nem tudatosan szerintem. Kisebb korában engem Aintázott (Aiiita) most 22 hónapos és most szokott rá az anyára (AJA) de főként csak akkor mondja ha valami baja van, elesett pl és akkor ordít, hogy ajaaa!! Meg mikor az apja akar neki valamit csinálni és ő azt akarja, hogy én csináljam. :)
Kb 8-10 hónapos kora körül hallottam tőle először ezt az Aiiitázást, gondolom utánozta az apját :)
Hát az én fiam még nem mond ilyenek,jó nektek!!!!!!!!!!!!!!
17 hónapos de még az anyához hasonló szót sem mond:( El is vagyok keseredve:( Apát mondja néha ha rájön,papát is szokta mondani,mamára mondja,hogy mam(de ez is ritka).De anya vagy hasonlót nem mond.
Én annó már elég hamar beszéltem,hugom viszont 2 évesen szólalt meg először,igaz akkor mondatot mondott.Hát a fiam is kezd rá hasonlítani beszédileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!