Bettineni kérdése:
Veszelyes-e az aluminium tubusos popsikenöcs?
Figyelt kérdés
Gyogyszertari popsikenöcsöt hasznalok, meg vagyok vele elegedve, de most vettem eszre, hogy a tubus megfesti a kremet, tehat aluminiummal kenegetem a babamat!2011. máj. 19. 14:01
1/3 anonim válasza:
Laikusként gondolom, ha veszélyes lenne, nem engednék meg a tubusos megoldást.
2/3 anonim válasza:
Kérd meg a patikában őket,hogy tégelybe tegyék.Nem hinném,hogy komoly problémát okoz,de azért inkább ne használd.a babák bőre elég érzékeny még.Vagy ha nem rakják tégelybe,akkor ha megvetted rögtön nyomd át egy műanyag dobozba.
3/3 anonim válasza:
Én mindig a patikában kevertetem, nekünk nagyon bevált és mindig tégelyben adták eddig. Igaz, a tégelyért is kell fizetni valamennyit, de nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!