Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valaki feküdt a nyíregyi...

Valaki feküdt a nyíregyi terhes rizikós osztályon?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
én, igaz nem most, tavaly nyáron. miért kérded?
2011. máj. 19. 10:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert nekem nem voltak jó tapasztalataim és kíváncsi voltam mások véleményére.Igaz nagyon gyakran jöttek ellenőrizni de mintha futószóállagon ültem volna.
2011. máj. 19. 10:24
 3/5 anonim ***** válasza:
hú, nagy kő esett le a szívemről, azt hittem be kell feküdnöd és a véleményemre vagy kíváncsi :) ...mert az nekem sem túl jó :(
2011. máj. 19. 10:25
 4/5 A kérdező kommentje:

Jaj neeem.Nem kívánom senkinek ezt az érzést.

Remélem még egyszer nem lesz részem benne(szerintem biztos nem)

2011. máj. 19. 10:32
 5/5 anonim ***** válasza:

...hát nekem sem mert nem lesz több babánk, ott tettek róla a viselkedéssel. igaz nekem a 3. emeleten nem volt gondom, bár az egész cécó ott indult. inkább azt mondanám a nővérekkel nem volt gondom. de bekerült mellém egy kisebbség és csupa fertő volt. nagy cécó árán tettek másik osztályra, ott meg a nővérek viselkedése volt felháborító. ez az ideg közrejátszott a koraszülésemben is. iszonyat volt, mai napig meg tudnám őket fojtani egy kanál vízben őket :(

egyébként meg bár kedvesek voltak a nővérek, de egyesek hozzáállása furcsa volt. magas vérnyomással, toxémiával úgy kellett kérni hogy mérjék meg a vérnyomásomat.

2011. máj. 19. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!