Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtok nasit a 9 hós babátoknak?

Adtok nasit a 9 hós babátoknak?

Figyelt kérdés

Már nem lehet enni a lány előtt, mert ha meglátja, hogy iszunk vagy eszünk, akkor persze neki is kell..

Mama délelőtt szokott neki adni kiflicsücsköt, azt szereti rágcsálni.

Alma meg körte gerezdet már adtunk neki, azt is szépen elrágcsálta.

Ti hogy vagytok ezzel?

2009. márc. 13. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
34%
Én adok neki babapiskótát pár darabot, kiwi kockákat, meg mikor eszek joghurtot, akkor általában neki is kell:)
2009. márc. 13. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Pár napja adok neki egy kis háztartási kekszet. Amikor eszek valamit, egy felet kis darabokra török és azt adom neki, de szerintem a gyümölcs sokkal jobb, ha szívesen fogadja babád.
2009. márc. 13. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Az enyém is ilyen volt mindig is, hogy ha bármit ettem neki is megjött az étvágya. Olyankor én gyümölcsöt adok neki általában vagy piskótát néha.
2009. márc. 13. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
10 hós,én babakekszet szoktam adni neki,ha nagyon "kunyerál"
2009. márc. 13. 19:16
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Az én fiam 9,5 hós és mostanában rákapott a kölesgolyóimra!Eddig én rágcsáltam(hátha lefogyok),de nagyon megszerette.Ezen kívül néha kap babakekszet,és a nagyfiam rászoktatta a túró-rudira!De csak a túrót kapja belőle!
2009. márc. 14. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!