Hogyan szoktatod rá babádat a cumisüvegből való ivásra?
huha, bocsi de kicsit durván hangzott ez az "arra vagyok ítélve,hogy" szöveg...hiszen Te vállaltad, benne van a pakliban, hogy ennie kell a gyereknek:) na de nem akarok kötözködni.
Én is Vácon szültem, most 7 hós a fiam, szépen megtanult cumizni, bár cumisüvegből nem tud enni.Meg lehet rá tanítani, csak idő kérdése.Otthon gyakoroljátok, és olyan üveget vegyél, aminek a cumi része a legjobban hasonlít a mellre.Azt hiszem van ilyen.
Én is Vácon szültem, a baba kiszáradt, csecsemőosztályra került, mert nem volt tejem és nem adtak neki enni...
Jah és pohárból etették... Nem kommentálom inkább
Nekem rá volt kényszerülve, örült hogy kap enni!
Sztem várd meg még evés lesz, esetleg hagyd kicsit sírni,rá fog jönni hogy abból finom jön:)
Csak ne hogy leszokjon a cicizésről.Tápszert vagy anyatejet adsz neki belőle?
első vagyok...csajok én ezt nem értem...sajnálom, hogy kiszáradt a babád!De mikor indult be a tejed?És a többieknek?
Mert én szombat hajnal 2kor szültem és csak hétfőn indult be a tejem, addig csak előtejet szopizott a picim, már amennyi volt, de meg sem fordult a fejemben, hogy mást kéne neki adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!