Miért adtatok ki, anyukák többszáz ezer forintot a stokke babakocsira?
Nekem még nincs babám, illetve terhes vagyok...
Nekem lenne pénzem a stokkéra, de nem tetszik, és kiváncsi vagyok azoknak a véleményére, akik megvették ezt a szörnyeteget.
Valószínűleg egy Peg Pérego Pliko Switchünk lesz.
Miért lenne szörnyeteg?!
Nekem pedig a Pilko nem tetszik,még sem mondok rá mindent,képes vagyok megtartani a véleményemet magamnak.
Én negyedik babámat várom és pont most vettünk(használtan)egy Stokke Xplory babakocsit mózessel,sportrésszel,felszereltséggel.
A többi gyerekemnek sem gagyi babkocsijuk volt,mert a CAM Cortinától kezdve,a Neonato full verziojáig mindenük volt a srácoknak.
Nem bántam a drága kocsikat mert a gyerekeim sokáig használták őket még 3-4 évesen is.
Most a Stokke kocsit 120.000ft-ért vettük így kompletten,szóval a bolti árához képest nem is volt drága.
és úgy gondolom hiszek annak aki azt mondja,hogy a világ legjobb babakocsija.
szerintem akinek tetszik, annak nagyon bejön, akinek nem tetszik ez a stílus, annak nagyon nem
nekem sokáig nagyon nem, de most már nagyon igen, mi is klasszikusat vettünk, de így, hogy elmúlt 1 éves a babám, megfelelőbbnek érzem a Stokkét, jobban passzol ahhoz,amire kell
jobban kilát belőle a babám, akit már persze minden érdekel, nekem is kényelmesebb, hogy magasan van, de ha akar, aludni is lehet benne
nem véletlen olyan könnyű tolni, különleges anyagokból van
eszembe nem jutott volna ilyet venni az elején, azóta rájöttem, miért is kerül ennyibe...
én sem értem miért pörög mindenki a stokkén...ha tetszik/van rá pénzed veszel, ha nem/nincs nem..ennyi. ez egyéb másra is vonatkozik, legyen az autó, bútor bármi...mondhatná nekem valaki miért vettünk drágán ágyat..azért, mert olyan matracon fekszünk ezért cserébe, amin egyikünknek sem jön ki a háttproblémája és fel sem kelünk semmire, olyan pihentetőn alszunk. vettünk stokkét mert mindkettőnknek tetszett, stabilnak, biztonságosnak és szépnek találtuk. párom Norvégiába utazik rendszeresen (munka), szereti és magas minőségűnek tartja a norvég termékeket. amikor megvettük nem volt egyáltalán téma az hogy ez most hány százerezer, nem ez érdekelt minket. hanem a fentebb leírt dolgok. feltűnt hogy a magyar anyukák mennyit pörögnek ezen a babakocsin és (mivel sokfelé járunk) ez nagyon meglepett, mert máshol ugyanolyan babakocsinak tartják mint a többit: EGYNEK a sok közül. akinek tetszik megveszi, akinek nem nem. svájci baráti házaspár barátaink tele vannak, ők mégis másmilyet vettek annak ellenére, hogy az etetőszéket megvették,és imádják, mert nekik pl. a testalkatuk, a kézreesésben egy másik típus jött be, de sosem szólták még le a miénket, mert ők is nagyon jó terméknek tartják.
mi imádjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!