Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, kérlek tanácsoljat...

Mit tegyek, kérlek tanácsoljatok valamit! Fél órája a földön fekve hisztizik másfél éves lányom?

Figyelt kérdés
Az etetőszékbe se tudom betenni, vágja magát hanyatt.Behoztam az udvarról, és kint akart maradni, ennek fél órája azóta fekszik és ordít az ajtóba.Azon gondolkodom, hogy egy pohár hideg vizzel leöntöm...
2011. máj. 18. 18:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem 3 dolog szokott bejönni, a hiszti mértékétől függően.

Enyhe hisztinél egyszerűen nem figyelve rá elkezdek látványosan mást csinálni, úgy hogy egy helyiségben maradok vele. Pl. a konyhában mosogatok, és rá se nézek. Pár perc alatt ilyenkor abbahagyja. 2,5 évesen már mondja is nekem, hogy "abbahagytam már". :)

Ha durvább a hiszti, akkor el szoktam kezdeni valamit énekelni, jó hangosan, erre általában abbahagyja, meglepődik, hogy nem ezt a reakciót várta.

Amikor meg az égvilágon semmi más nem segít, és csak egyre jobban hergeli magát, meg vörösödik a feje (általában nekünk is ez a játszóról feljövetelkor, ebéd-alvás előtt szokott történni), akkor beviszem a fürdőbe, és a hideg vízzel benedvesített kezemmel hirtelen végigtörlöm az arcát. Ezen mindig jól meglepődik. Egy törlés elég is, utána rögtön megnyugszik, és megölelgetem.

2011. máj. 19. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!