Mit tegyek, kérlek tanácsoljatok valamit! Fél órája a földön fekve hisztizik másfél éves lányom?
Nekem 3 dolog szokott bejönni, a hiszti mértékétől függően.
Enyhe hisztinél egyszerűen nem figyelve rá elkezdek látványosan mást csinálni, úgy hogy egy helyiségben maradok vele. Pl. a konyhában mosogatok, és rá se nézek. Pár perc alatt ilyenkor abbahagyja. 2,5 évesen már mondja is nekem, hogy "abbahagytam már". :)
Ha durvább a hiszti, akkor el szoktam kezdeni valamit énekelni, jó hangosan, erre általában abbahagyja, meglepődik, hogy nem ezt a reakciót várta.
Amikor meg az égvilágon semmi más nem segít, és csak egyre jobban hergeli magát, meg vörösödik a feje (általában nekünk is ez a játszóról feljövetelkor, ebéd-alvás előtt szokott történni), akkor beviszem a fürdőbe, és a hideg vízzel benedvesített kezemmel hirtelen végigtörlöm az arcát. Ezen mindig jól meglepődik. Egy törlés elég is, utána rögtön megnyugszik, és megölelgetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!