A halat mivel adod a babádnak, milyen halat vásárolsz és hogyan készíted el?
Rio mare konzerves tonhalból csináltam paradicsomos halat krumplival, vagy nagyobb korától kezdve már amit magunknak csinálok paradicsomos-halas tésztát, abból kapott.
Paradicsomos hal: tonhalat házi paradicsomlével felöntöttem, átforraltam, majd főtt krumplit törtem bele villával.
Paradicsomos-tonhalas tészta: pici olajra rádobok 2-3 gerezd felaprított fokhagymát, 3 db leveses leforrázott, lehéjazott, feldarabolt paradicsomot (vagy 1 konzerv aprított paradicsomot), 2 konzerv rio mare tonhalat, pici petrezselyem, bazsalikom, csipet só vagy egy kis biovegeta, majd egy tömlős natúr sajtot hozzádobok, és összeforralom az egészet. Főtt penne vagy spagetti tésztára rakom, és még sajtot is reszelek a tetejére. Ezt 8-9 hónapos kortól már lehet adni.
én-10 hónaposomnak halászlevet is adtam:)imádja!!!
de én is szoktam konzerves halat venni,azt összekeverem-mikor mivel:)
Mi is konzervesből csináltunk halkrémet, meg sülve kapta sóskával, spenóttal, paradicsomos krumplival. ennek vmi pangasius-t vettem(nem tudom hogy kell írni)
imádta, 3 napig nem akart mást enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!