Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha vásárolsz vmit a babádnak,...

Ha vásárolsz vmit a babádnak, kikéred a párod véleményét, "engedélyét" hozzá?

Figyelt kérdés
Legyen az ruha, játék, babaápolás, stb. Nyilván nagy dolgokról nem egyedül döntesz... :-))
2009. ápr. 9. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ami megtetszik, megveszem, eddig még soha nem tiltakozott. :) De általában együtt vásárolunk neki.
2009. ápr. 9. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Engedélyt nem kérek viszont a játékok kategóriában kíváncsi vagyok a véleményére!
2009. ápr. 9. 15:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Engedélyét? Nem kérem ki,de a véleményét igen,fontos pl hogy mit gondol ő is egy adott ruháról ,játékról,de kajában mindig egyedül döntök,ahhoz nem tud mit szólni,tápszer,tejpép,gyümölcsök stb.

Ápolási termékekhez sem tud mit szólni,így azt sem kötöm az orrára,de nem vagyok költekezős,csak azt veszem a manómnak ami valóban kell,nincs felesleges pénzünk szórni,.így a gyerkőc is megkapja amire szüksége van,de csak azt.

2009. ápr. 9. 15:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Már nagyon jól ismerjük egymás véleményét, és ezért ilyen kisebb dolgokat nem beszélünk külön meg :)
2009. ápr. 9. 15:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, csak kivi voltam. :-))
2009. ápr. 9. 15:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi igen ki vagyunk számolva anyagilag, és bár nem az engedélyét kérem,de megbeszéljük, hogy mi kell, mennyiért. Ha valamit látok, vagy kell, megmondom, hogy mi és mennyiért akarom megvenni. Sosem volt gond belőle, amíg olyat veszek, ami valóban kell.

De pl most a naptej (Vichy 50-es srpé) 4,300 ft volt, amire majdnem hogy előre kell készülni anyagilag. Igaz, lehet még jövőre is marad, de igen drága így egyszerre megvenni.

2009. ápr. 9. 17:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ami tetszik megveszem, és ő is igy csinálja. Persze azért elmondja hogy mit vett. És ha nekem nem tetszik véletlenül, ( mert általában én vagyok a kritikusabb) akkor is azt modja hogy ő vette, neki tetszik és kész :)
2009. ápr. 9. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!