Ez mennyire normális az éranyajegyeknél (hemangioma)?
Az én lányomnak a popsiján volt, de jártunk fagyasztó kezelésre a Heim Pálba, és már el is múlt.
Születésétől nőtt neki, másfél évesen már nem látszódott.
Mindenképpen kérjél kezelést szerintem, mert nem biztos, hogy magától felszívódik.
Jó nagyon az a doki a Heim Pálban, nem fogsz csalódni (Tasnádi Géza).
off én nem tudok hozzászólni, de ezt találtam. remélem segít
1.vagyok
Nekünk 4 kezelés volt, kb így: 7 hetesen, 4 hósan, 10 hósan, 14 hósan, de közben nem nőtt szerencsére.
Viszont 7 hetesen nagy volt, nagyon piros és nagyon kidudorodó.
Sziasztok!
Voltunk tavaly pont 1 éve a Heim Pálba vele,akkor egy dokinő nézte meg(utólag hallottam a Tasnádi doktor úrról)De ő ott van még?Én most ahogy utána néztem a neten nekem már csak azt dobta ki,hogy magán kórházban dolgozik a Kelen kórházba.Ha ott van a Heim Pálba,kell hozzá időpontot kérni?Hogyan érem el?Mely napokon.Nekünk 6hónapos kóráig nőtt(kopp-kopp nem túl nagyok)Fenekén és szemhéján kb borsófej nagyságú.Aztán most stagnál neki már egy ideje(megállt a nővekedés)és várom,hogy vissza fejlődjön.....Régi házi orvosunk azt mondta a nyakához a rozsdás bőköt,ha 2éves korára nem húzódik vissza....Hol a rozsdásbőkö????:D Csak viccelek.Szóval a házi orvosok nem értenek hozzá:S:(
1.vagyok
itt tudsz időpontot kérni, úgy tudom, máshogy nem is fogadják a betegeket, kizárólag időpont alapján
Köszönöm a segitségedet!:)
Megkérdezhetem,hogy mennyit kellett neki fizetni a kelenbe?Ha nem vagyok túl indiszkrét.A Heim Pálba is kell neki fizetni?
Heim Pálban nem kell fizetni.
(1.vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!